‘Süreç bitmedi’ iddiasına açıklık getirdi

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek,  aday adaylık sürecinin bitmediği yönündeki iddiaya açıklık getirdi. AK Parti Bayburt Belediye Başkan aday adaylarından Mete Memiş’in açıklanması beklenen resmi adaylık duyurusunun ertelenmesi üzerine aday adaylık sürecinin bitmediği iddia edildi.

‘Süreç bitmedi’ iddiasına açıklık getirdi

Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek,  aday adaylık sürecinin bitmediği yönündeki iddiaya açıklık getirdi. AK Parti Bayburt Belediye Başkan aday adaylarından Mete Memiş’in açıklanması beklenen resmi adaylık duyurusunun ertelenmesi üzerine aday adaylık sürecinin bitmediği iddia edildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’de yapacağı ve bazı illerin belediye başkanlarını kamuoyuna tanıtacağı grup toplantısında Bayburt adayının açıklanmayacağını belirten Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, adaylık duyurunun ertelendiğini söyledi. Özbek, dün gece AK Parti Genel Merkezi’nden Bayburt Belediye Başkan adayı Mete Memiş’in arandığını ve Ankara’ya davet edildiğini doğrularken, resmi açıklamanın ise ertelendiğini söyledi. Sürecin tamamen genel merkez tarafından yürütüldüğünü belirten Özbek, “Süreç tamamen genel merkezin kontrolünde devam ediyor. Sayın Mete Memiş Ankara’dan davet aldı ama sonrasında adaylık duyurusunun ertelendiği bilgisi geldi” dedi.

Aday adaylığı sürecinde tüm adaylara eşit olduğunu ve bu yüzden süreç hakkında fazla konuşmak istemediğini söyleyen Özbek, adaylık duyurusunun ertelenmesinin üzerine sürecin halen devam ettiği şeklindeki iddiaya da cevap verdi. Özbek, “Kesin bir şey diyemem ama akşamdan sabaha bir şey değişeceğini sanmıyorum. Bu genel merkezin programıyla da alakalı olabilir. Bölgelerde açıklamalar olacak. Belki orada açıklanır ama kesin bir şey var yarınki grup toplantısında Bayburt açıklanmayacak” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Bünyamin özbekAK Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.