Şükrü Yayan: “Kimsenin burnunun kanamasını istemeyiz”

AK Parti, başkan adayı Şükrü Yayan’la seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor...

Şükrü Yayan: “Kimsenin burnunun kanamasını istemeyiz”
Bayburt Postası - Bayburt genelinde olduğu gibi Aydıntepe seçimlerinin de iddialı partisi olan AK Parti, başkan adayı Şükrü Yayan’la seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. 

30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerin ardından yaşanan süreçte uyumlu davrandıklarını ve bu duruşlarını 1 Haziran’a kadar sürdüreceklerini söyleyen Yayan, “1 Haziran’da yapılacak seçimler için çalışmalarımız sürüyor. Mümkün oldukça özellikle Adalet ve Kalkınma Partisi olarak sürecin uyumlu ve olumlu gitmesi için çaba gösterdik. Tabi ki nahoş şeyler oldu. Yargı süreci var, itiraz sürecinde AK Parti olarak Adliye Sarayı’na 2 kişi olarak geldik. Tarafımızdan o gün ılımlı geçmesi için çaba gösterdik. Aynı süreci yine uyumlu bir şekilde götüreceğiz.” dedi.



"İnşallah daha güzel bir seçim olacak"

Tek amacının Aydıntepe’ye hizmet getirmek olduğunu söyleyen Yayan, “Biz Aydıntepe’de kimsenin burnunun kanamasına istemeyiz. Çalışmalarımız devam ediyor. Hayata geçirmek istediğimiz bir çok proje var. Allah nasip ederse memleketimize katkımız olacak. Hizmet için geldik, amacımızda bu. 1 Haziran’a kadar da bu süreci olumlu bir şekilde götüreceğiz. İnşallah daha güzel bir seçim olacak” diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.