Eski Bakan Özak, Aydıntepe’de

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı ve Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Aydıntepe’de seçim çalışmasına katıldı.

Eski Bakan Özak, Aydıntepe’de
Bayburt Postası - Bayındırlık ve İskan eski Bakanı ve Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Aydıntepe’de seçim çalışmasına katıldı. YSK tarafından iptal edilen ve 1 Haziran’da Türkiye genelinde yeniden sandık başına gidecek 14 belediyeden biri olan Aydıntepe, Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak’ı ağırladı.

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan’ın da eşlik ettiği ziyarette kurumları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Özak, Aydıntepe ve çevresine yabancı olmadığını belirterek, Bayburt’a yapılan yatırımları hatırlattı. 

Özak, şunları söyledi:

“Ben de bu bölgenin yetiştirdiği birisiyim. Pazar günü Aydıntepe ilçemizde tekrarlanacak olan seçim için bugün Bayburt Milletvekilimiz Bünyamin Özbek ve Bayburt teşkilatımızla beraber seçim çalışmaları yapıyoruz. Bayburt’a hükümetimizin ve belediyelerimizin ne kadar hizmet getirdiği ortadadır. Çok yakında Karadeniz ile Doğu Anadolu’yu birbirine bağlayacak olan Araklı ve Kop tüneli devreye girecektir. Özellikle Araklı tünelinin Aydıntepe ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Ak belediyeciliğin Aydıntepe’de devam edeceğine inanıyorum. 1 Haziran 2014 seçimlerinin Aydıntepe ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, 1 Haziran 2014 Pazar günü Aydıntepe’de yapılacak seçimler için çalışmaları son hızıyla sürdürdüklerini kaydederek, “Bugün aramızda hükümetimizin eski bakanlarından Trabzon Milletvekilimiz Faruk Nafiz Özak çalışmalarımıza eşlik ediyor. Kendisini aramızda görmekten dolayı mutluyuz. Aydıntepe’deki seçim çalışmalarına katıldığı için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
saim tanrıverdi 10 yıl önce

sn özak *bayburta demiryolunu *dahil ediniz,şüphesiz oy veririz.,önce yatırım,sonra oy*
!!! saygı ile.

Avatar
fatih 10 yıl önce

mehter marşıyla geldi izmir marşıyla gitti :))