Erdoğan açıkladı, Bayburt adayı Fatih Yumak

AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak İstanbul'da gerçekleşen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Erdoğan açıkladı, Bayburt adayı Fatih Yumak

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'nde açıkladığı 40 aday arasında yer alan Fatih Yumak'a, sahnede AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Ünver Atamer ile Gençlik Kolları Başkanı Osman Durgut eşlik etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti olarak yerel belediyecilik anlamında 2014 yılında alınan başarıyı 2019 yılı Mart ayında daha da yukarıya çıkaracaklarını ifade ederek, projelerin adayların tamamının belirlenmesinin ardından açıklanacağını kaydetti.

Erdoğan, İstanbul, Ankara ve İzmir'de aday götermeyerek Cumhur İttifakı'na destek veren MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye de teşekkür ettiği konuşmasında, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin 2053 ve 2071 hedeflerinin temel harcını oluşturduğunu kaydetti.  

Fatih Yumak kimdir?

1984 yılında Bayburt’ta doğan Yumak, ilk, orta ve liseyi Bayburt’a okudu.

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü tamamladı. Üniversite yıllarında Uluslararası İlişkiler Araştırma Topluluğu (UAT) bünyesinde aktif ve etkin görevler aldı. Trabzon Avrasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler Ana Bilim Dalında yüksek lisans öğrenimi tamamladı.

Ticaretle uğraşan Yumak, MÜSİAD Bayburt’un kurucu başkanlığını yaptı. 13 Eylül 2017 tarihinde AK Parti Bayburt İl Başkanlığına atanan Yumak evli ve üç çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eyüp 5 yıl önce

Mete başkan Mhp den aday olsan ne olur.Zaten ittifak var

Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Bayburt halkı koyunmu değilmi şimdi tam test edilmektedir. Hiç aday olmayan birisi nasıl tombala dan çıkar öğrenecek.

Avatar
Bumbacı 5 yıl önce

Allah şahidimdir hayatımda ilk defa AKP'ye oy verecektim Mete başkan aday olsaydı adam Bayburt'un 30 senelik yatırımını yaptı belediyecigide öğrendi ama adamı aday gostermeyip yine tepeden inme aday getirildi kimse kusura bakmasın oy Moy yok

Avatar
M.T.K 5 yıl önce

MHP ye ümit bağlayanlar, bu nasıl çelişkidir. lideriniz ittifak diyor siz Bayburt AKP Belediyesini yıkmaya çalışıyorsunuz. Allah sizi ıslah etsin. Fatih YUMAK meselesi; Fatih beyin kişiliğine birşey diyen yok. inşAllah başarılı da olur. Sayın REİS! burda suçlu, eğer Fatih beyi aday göstereceksen aday adayı yaptırır kimsenin de kalbini kırmaz adaletsiz iş görmezdin. diğer aday adayları para harcadı Fatih bey kumbaradan çıktı. AKP yine kazanacak. çünkü REİS"e toz konduran yok, sanki bunların sorumlusu başkasıymış gibi.. soru şu; madem İL BAŞKANI'na üst düzey görev veriliyor neden HAKAN KOBAL partiden silinmek isteniyor. adam seçim zaferleri kırdı. işte ADALET.. ADALET VE KALKINMA PARTİSİNDEN ADALETSİZLİK örneği.. geçmiş olsun, bu arada tebrikler Fatih bey..

Avatar
Kırmızı çizgim 5 yıl önce

Bana adayını söyle sana kim olduğunu söyleyim ... EEeeY!!! gece yarıları dava diye sokaklarda yürüyenler ellerinde afişler yer kavgası edenler ,çocuğunun boğazından kestiği üç kuruş ile yollara dökülenler siz ekersiniz büyütürsünüz gelir o ağacın altna başkası yatar... ve altında yattığı ağacın gölgesini kendi gölgesi sanır.. reis için davos nasıl bitti ise benim içinde akp bitmiştir . Yol yordam kalmadı artık

Avatar
Bayburtlu gariban 5 yıl önce

Bu memlekette bu şehrin insanlarının hakkı yeniyor. Umarız bunları önlemek için de çalışırsınız. Üniv. bir bakın Erzurumlu hocalar okula uğrayan yok. Bayburtlu hocaları üniversiteye yaklaştıran yok. Allah ıslah etsin

Misafir Avatar
ALOŞ 5 yıl önce @Bayburtlu gariban

Okula uğramayan hocalar denmesi suç duyurusudur. Savcılar olaya el atmalı bu doğrumu yanlışmı?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Hayri 5 yıl önce

Heap yapan tüm menfaatperestler ters köse... Sayin Cumhurbaskani`ni tebrikmederim... Fatih Yumak tam isabet!

Avatar
ELEŞTİRİ ! 5 yıl önce

HERKES ELEŞTİRİYOR. BU %82 NERDEN GELİYOR. ÇÜNKÜ BAYBURT UN %82 Sİ SOSYAL YARDIMLARLA GEÇİNİYOR. MECBUR HERKES VERMEYE. HER DONEM AYNI ELEŞTİRİLER. ALIŞTIK ARTIK...VERMEYINDE GÖRELİM.