Aydın: “Bayburt’un emrinde olacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın, daha önce birkaç kez daha bir araya geldiği kadınlarla son kez buluştu.

Aydın: “Bayburt’un emrinde olacağız”
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın, daha önce birkaç kez daha bir araya geldiği kadınlarla son kez buluştu.

Seçime sayılı günler kala Kadın Kolları teşkilatının çay etkinliği organizasyonunda Bayburtlu kadınlara hitaben konuşan İdris Aydın, “Allah nasip eder göreve gelirsem MHP’lilerin değil tüm Bayburt’un başkanı olacağız. Bayburt’ta yaşayan, Bayburt’ta nefes alan, Bayburt’a hizmeti olan askerimizin, polisimizin, öğrencimizin, memurumuzun ve esnafımızın tamamının emrinde olacağız” dedi.












Grand Manolya Düğün Salonu’nda gerçekleşen ve yoğun ilgi gören çay etkinliğinde açılış konuşmasını MHP Bayburt Kadın Kolları İl Başkanı Mafire Yıldırım yaptı. Yıldırım,  katılımlarından dolayı tüm kadınlara teşekkür ederek, son güne kadar çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ve 30 Mart akşamı Bayburt’un hak ettiği hizmetlere ve projelere kavuşacağını söyledi.

Yıldırım’ın ardından kürsüye gelen MHP Belediye Başkan adayı İdris Aydın, MHP olarak seçim süreci boyunca sevginin ve hoşgörünün dilini kullandıklarını belirterek, “Başkalarının yaptığı yanlışları basamak olarak kullanıp bir yere gelmedik. Kendi ilkelerimiz ve kendi doğrularımızı halka sunduk, hakta gerekli olan desteği verdi” diye konuştu.

Bayburt’ta gerçekleşen seçimlerde her zaman sevgi ve saygının ön plana çıktığını ve MHP olarak hiçbir provokatör eyleme gelmeden seçimleri tamamlayacaklarını da belirttiği konuşmasında şunları söyledi:



“Bayburt’taki sorunları çok iyi analiz ettik”


“Seçim çalışmalarının ilk gününden itibaren emeklerini çabalarını dualarını esirgemeyen başta kadın kolları teşkilatımız ve değerli başkanına, yönetim kuruluna ve özellikle de siz bayan seçmenlerimize, annelerimize şükran, sevgi ve en derin muhabbetlerimizi sunuyorum. Bir seçim süreci yaşandı ve bu seçim sürecinde Milliyetçi Hareket Partisi bütün ülke coğrafyasında olduğu gibi sadece dik durmakla değil ilkeli durmayı da herkese gösterdi. Bu seçim sürecinin Bayburt ayağında MHP ve adayı olarak bizler Bayburt’taki sorunları çok iyi analiz ettik. Buna yönelik iyi bir kadro kurduk,  bu kadro da sizlerin desteğiyle hak ettiği mevkiye gelerek sizlerin hizmetkârı olacaktır.”

“Atmosferinin bu seviyeye gelmesinde büyük emekleriniz var”

“MHP olarak seçim süreci boyunca sevgi ve hoşgörünün dilini kullandık. Başkalarının yaptığı yanlışları basamak olarak kullanıp bir yere gelmedik. Kendi ilkelerimiz ve kendi doğrularımızı halka sunduk, halkta gerekli olan desteği verdi. Bu seçim partili partisiz, farklı siyasi partilerdeki kardeşlerimin kısacası tüm Bayburt’un seçimidir. Bayburt’un önünde bir fırsat var, ben inanıyorum ki Bayburt kararını vermiştir ve bu fırsatı da değerlendirecektir. Bu seçimin atmosferinin bu seviyeye gelmesinde çok büyük emekleriniz olduğunu biliyorum. Allah nasip edere göreve gelirsem MHP’lilerin değil tüm Bayburt’un başkanı olacağız, Bayburt’ta yaşayan, Bayburt’ta nefes alan, Bayburt’a hizmeti olan askerimizin, polisimizin, öğrencimizin, memurumuzun ve esnafımızın tamamının emrinde olacağız.”

“Değişim sizlerin eliyle olacaktır”

“Bu yola çıkarken önce Cenab-ı Allah’a, ondan sonra da bu millete güvendik. Bu milletin değer yargıları ile çelişen hiçbir projenin altına imzamızı atmayacağız. Bu milletin değer yargıları ile örtüşen tüm projeleri gerçekleştirmek adına, Bayburt’u bir vizyon şehri yapmak ve yaşam kalitesini yükseltmek adına 5 yıl gecemizle gündüzümüzle mücadele edeceğiz. Eğer bu seçim bu seviyeye geldiyse, insanlar bizi takdir ediyorsa bu sizlerin sayesinde oldu. Bayburt’un ciddi anlamda değişime ihtiyaç vardır, bu değişimde sizlerin eliyle olacaktır.”



“Emeklerin ve duaların boşa çıkmayacağı bir seçim”

“Bu saatten sonra son güne kadar sükûnetle, sabırla, ağırbaşlılıkla bu seçimleri 30 Mart akşamına kadar götüreceğiz. Bayburt’ta her zaman seçimlerde sevgi ve saygı ön plana çıkmıştır. Bu saygıyı MHP’liler her zaman muhafaza etmiştir. Bundan böyle de hiçbir provokatör eyleme gelmeden seçime kadar ve seçimden sonra da bu mağrur duruşunu mutlaka muhafaza edecektir. Buradaki tüm annelerime, bacılarıma, kardeşlerime son kez şunu söylemek istiyorum. Son 4 gün içerisinde herkes bir İdris Aydın’dır artık. Bayburt’a hizmet etmek adına herkes üzerine düşen görevi yapacaktır. Bu seçimler emeklerin, çabaların, duaların boşa çıkmayacağı bir seçimdir. Bu seçim Bayburt’un kurtuluşuna vesile olacak bir seçimdir.”  




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.