Bakan Güllüce, belediye başkanlarını uyardı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, beldiye başkanlarına seslendi.

Bakan Güllüce, belediye başkanlarını uyardı
Bayburt Postası - Belediye başkanlarına seslenen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “İller Bankası'na müracaatınızı yapın, projelerinizi bir an önce yapalım” dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın düzenlediği toplu açılış ve araç teslim törenine katılan Bakan Güllüce, belediye başkanlarının projeleri için İller Bankası’na bir an önce başvurmaları istedi.

Belediye başkanlığı yaptığı dönemi hatırlatan Bakan Güllüce, “Araç, gereç veriyor, altyapı yapıyor. Memurun maaşını ödeyecek parası olmayıp da deprem paralarından memuruna para ödeyen bir Türkiye'den artık belediye başkanlarına kamyonlar veren, çöp araçları veren, temizleyici araçlar veren, atık tesislerini yapan bir Türkiye'ye geldik. Bundan dolayı seviniyorum. Türkiye adına seviniyorum. Ülkenin geldiği duruma bakarak seviniyorum. Çok yoksulluktan geldim belediye başkanlığımda, ilk aracım olduğu zaman müthiş sevinmiştim. Siz şimdi İstanbul Tuzla falan ki ballı börek. Hayır. 6 ay kendi şahsi arabamla belediye başkanlığı yaptım. Makam arabam yoktu” diyerek günümüzde güçlü bir şekilde belediyelere yardımda bulunulduğunu ifade etti.

30 Mart seçimlerinin ardından geçen süreye de dikkat çeken Bakan Güllüce, “Belediye başkanı ömrünün sonsuz olduğunu sanan bir psikolojiye girer. Şu anda 200 günün üzerinde bir zamanınız geçti, çabuk olun. İller Bankası'na müracaatınızı yapın, projelerinizi bir an önce yapalım” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.