Bakan Soylu'dan Bayburt Belediyesi İtfaiye Personeline Teşekkür Belgesi

2021 yılı Türkiye'nin birçok bölgesinde çıkan afetlere müdahale eden Bayburt Belediyesi İtfaiye Personeline İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından teşekkür belgesi gönderildi.

Bakan Soylu'dan Bayburt Belediyesi İtfaiye Personeline Teşekkür Belgesi

Bayburt Postası - Bayburt İl Afet ve Acil Durum Müdürrü Adil Arslan, İçişleri Bakanı Sopylu tarafından gönderilen teşekkür belgelerini Bayburt Belediyesi itfaiye çalışanlarından Firar Erbay, İbrahim Sansu ve Ercan Karaca'ya takdim etti. 

Bayburt AFAD İl Müdürü Adil Arslan, itfaiye personeline yapmış oldukları özverili görevden dolayı teşekkür etti. 

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzalı teşekkür belgelerinde ise şu ifadeler yer aldı:

"Bu yıl ülkemizin birçok noktasında meydana gelen orman yangınlarından sonra devlet-millet dayanışmasının en güzel örneğini sergileyerek yaraların el birliğiyle sarılması için bölgede fedakârca yürüttüğümüz çalışmalarda "Ben de varım!" dediğiniz için sonsuz teşekkürlerimle"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.