Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bayburt Döneri övgüsü: "Tartışılmazdır"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'a atanan savcıya Bayburt Döneri'ni hatırlatarak, 'tartışılmazdır' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bayburt Döneri övgüsü: "Tartışılmazdır"

Bayburt Postası - Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni ile 148 hakim ve savcının yeri belli oldu. Beştepe'deki törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Cumhurbaşkanı, bilgisayar sisteminden gerçekleşen kurada adı çıkan isimlerin birkaçını okuyarak tebrik etti. Erdoğan, Bayburt Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Kemal Demirci'ye seslenerek, "Kemal neredesin? Haydi bakalım! Biliyorsun Bayburt'un döneri tartışılmazdır" dedi.

Erdoğan'ın bu çıkışına ile salondakiler tebessüm etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 2 ay önce

Reis Bayburt u çok seviyor. Reklamıda iyi yapıyor. Seçimde %100 istiyor ey güzel Bayburt seçmeninden. Geçen seçimde % 82 oy veren seçmen akıllı olup bu sefer sandıkları garanti patlatacak. Yani sandığın kilidini seçmen zıplatarak cumhur ittifakını %100 yapmak zorunda.

Avatar
bayburtsevdalıııııııııısı 2 ay önce

bayburttadevletyatırımılazım