Meralar için ıslah çalışması

Bayburt  İl  Gıda,  Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen mera ıslah çalışmaları devam ediyor. Yem bitkisinin geliştirilmesi, hayvancılığın ihtiyacı olan kaba yem üretimin artırılması ve hayvancılığın karlı bir şekilde yapılmasını sağlamak amacıyla 3 köyde gerçekleştirilen mera ıslahı çalışmaları sürüyor...

Meralar için ıslah çalışması

Bayburt Postası - Bayburt  İl  Gıda,  Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen mera ıslah çalışmaları devam ediyor. Yem bitkisinin geliştirilmesi, hayvancılığın ihtiyacı olan kaba yem üretimin artırılması ve hayvancılığın karlı bir şekilde yapılmasını sağlamak amacıyla 3 köyde gerçekleştirilen mera ıslahı çalışmaları sürüyor.

Konuyla ilgili bir yazılı açıklama yayınlayan Bayburt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, “Müdürlüğümüzce yürütülen Mera Islah ve Amenajman Projeleri kapsamında 2013 yılı içerisinde Balca köyüne 4 suluk, 2 adet tuzluk ve 1 adet gölgelik, Tomlacık köyüne 3 adet suluk, 2 adet tuzluk, 1 adet gölgelik, Çorak köyüne ise 3 adet suluk, 2 adet tuzluk ve 1 adet gölgelik yapılarak köylülerimizin hizmetine sunulmuştur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.