“Mutlu yaşlar Çelik Bilek“

Sürpriz bir doğum günü partisi hazırlayan öğrencileri, üzerinde Başaran'ın fotoğrafı olan pasta eşliğinde hocalarının yeni yaş gününü kutladı...

“Mutlu yaşlar Çelik Bilek“
Bayburt Postası - Bayburt Bilek Güreşi Takımı sporcuları antrenörleri Tuncay Başaran'a doğum günü sürprizi yaptı. Bayburt'ta bilek güreşinin büyük başarılara ulaşmasında büyük pay sahibi olan Dünya Şampiyonu Tuncay Başaran, yeni yaş gününü sporcuları ile kutladı.

Sürpriz bir doğum günü partisi hazırlayan öğrencileri, üzerinde Başaran'ın fotoğrafı olan pasta eşliğinde hocalarının yeni yaş gününü kutladı.

Öğrencilerine teşekkür eden Başaran, "Bana verdiğiniz değer ve bu sürpriz kutlama için çok teşekkür ederim. Doğum günü hediyesi olarak, Mart ayındaki şampiyonada alacağınız Türkiye derecelerini istiyorum. Asıl o zaman çok mutlu olurum. Önce Türkiye'ye sonra dünyaya Bayburt bilekçilerinin gücünü göstermenizi istiyorum" dedi.

Başaran, daha sonra pastasını keserek sporcuları ile birlikte objektiflere poz verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.