Bayburt'un bilardodaki gururları: Ahmet Kılıç, Ahmet Efekan Karaaslan, Muharrem Kılıç

Türkiye Pool (Cepli) Bilardo Şampiyonası Yıldızlar (Kız-Erkek) ve Gençler 1. Etap müsabakalarında büyük başarı elde eden bilardocular üç Türkiye derecesi ile Bayburt'a döndüler. 

Bayburt'un bilardodaki gururları: Ahmet Kılıç, Ahmet Efekan Karaaslan, Muharrem Kılıç

Bayburt Postası - 23-26 Haziran 2022 tarihlerinde Ankara’da Türkiye Bilardo Federasyonu Tesisleri’nde gerçekleştirilen Türkiye Pool (Cepli) Bilardo Şampiyonası Yıldızlar ve Gençler 1. Etap müsabakaları sona erdi. 36 sporcunun katıldığı 9 Top Müsabakaları Yıldızlar (U17) kategorisinde Ahmet Kılıç Türkiye Şampiyonu olurken, Ahmet Efekan Karaaslan da Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Pool (Cepli) Bilardo Şampiyonası 9 Top Müsabakaları Gençler (U19) kategorisinde ise Muharrem Kılıç Türkiye ikincisi oldu.

Katıldıkları her şampiyonada öğrencilerinin başarılı olduğunu belirten Milli Antrenör Cevdet Türker desteklerinden dolayı Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye ve Bayburt Gençlik Ve Spor İl Müdürü Adem Köse'ye teşekkür etti.

Öte yandan Ahmet Kılıç ve Muharrem Kılıç, 20 Haziran - 06 Temmuz 2022 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak Türkiye 1. Etap Snooker Şampiyonası'na katılacak.

Temmuz ayında ise Muharrem Kılıç ve Ahmet Efekan Karaaslan, Bulgaristan'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda milli takım forması giyecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.