Bayburt Soğukgöze Spor Kulübü altyapı liglerinin tamamına katılıyor

Bayburt Soğukgöze Spor Kulübü, üç yıl gibi kısa bir tarihe sahip olmasına rağmen altyapısına verdiği önemle takdir topluyor.

Bayburt Soğukgöze Spor Kulübü altyapı liglerinin tamamına katılıyor

Bayburt Postası - Spor camiasının tanınmış isimlerinden Rahman Köse’nin kurarak, halen teknik direktörlüğünü üstlendiği kulübün 50’ye yakın genç oyuncusu bulunuyor.

Adeta bir futbol okulu gibi çalışan Soğukgöze Spor Kulübü, haftanın 5 günü idmanlarını sürdürüyor.

Bayburtspor, Erzincanspor ve Zonguldak Erdemir Ereğlispor takımlarında profesyonel futbolculuk hayatı da bulunan Rahman Köse, futbolcu yetiştirmeye devam ediyor. 

UEFA B Diploması da bulunan Rahman Köse, Bayburt gençlerini spora yönlendirerek, her türlü kötülüğün arttığı günümüz dünyasında saygıyı hak eden bir davranışa imza atıyor.

Birçok kulüpte oynayıp, teknik drektörlük yaptıkatan sonra kendi köyünün kulübünü kurduğunu söyleyen Rahman Köse, iki yıl önce Bayburt'un genelinde futbolcu seçmeleri yaptığını ve yetenekli gençleri takımına kazandırdığını söyledi. 

Bugün itibariyle Bayburt Soğukgöze Spor kulübünün U11, U12, U13, U14 ve U16 liglerine takım çıkaracak şekilde hazır olduğunu ifade eden Rahman Köse, pandemiden dolayı 1 yıl ara verilen, bu yıl da  aralık ayında başlayacak olan lige hazır olduklarını belirtti.

Bayburt'ta şuanda sadece Bayburt Özel İdarespor kulübü ile Bayburt Soğukgözespor kulübünün her gün idman yaptığını söyleyen Rahman Köse, diğer kulüplerin lige katılabilmelerini yürekten istediklerini dile getirdi.

Köse, 3 yıllık bir kulüp olmalarına rağmen oyuncuları ile bir aile ortamı sağladıklarını belirterek, sporcuları içerisinden gelecekte futboldan ekmeğini kazanabilecek çok sayıda isim olduğunu kaydetti.

Köse Kardeşler Bodrumspor'da

Öte yandan son yıllarda Bayburtspor Veteranlar takımının teknik direktörlüğünü üstlenen Rahman Köse, bu yıl Bodrumspor'la anlaştı. Bayburtspor Veteranlar takımının as oyuncularından Süleyman Köse de Bodrumspor Veteranlar takımında forma giyiyor.

Veteranlar futbol liginin takvimine göre hafta sonları Bodrum'a giden maçlarda görevlerini sürdüren Köse Kardeşler, Soğukgöze Spor Kulübünde de birlikte görev yapıyorlar. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

BAŞARILAR...