Bayburt Özel İdrarespor, erteleme maçında kazandı!

Bayburt Özel İdarespor, erteleme maçında hasret kaldığı üç puanı aldı.

Bayburt Özel İdrarespor, erteleme maçında kazandı!

Bayburt Postası - Üç gün önce rakibe oranla daha iyi bir oyun sergilemesine rağmen evinde Mamakspor'a yenilen Bayburt Özel İdarespor, koronavirüs dolayısıyla ertelenen maçta Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştı. Temsilcimiz maçtan galip ayrılara üç puanı hanesine yazdırdı.  

Genç Osman Stadyumu'ndaki maça hızlı başlayan ve üst üste gol pozisyonları bulan Bayburt Özel İdarespor, 27, 34 ve 41. dakikalarda önemli pozisyonlardan yararlanamadı.

Maçın 45. dakikasında Tarsus İdman Yurdu’nun defansta yaptığı hatayı iyi değerlendiren Yener Arıca kaleciyi de çalımlayarak topu ağlara gönderdi ve Bayburt Özel İdarespor 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında sonucunu belirledi. 

Maçın ikinci yarısında daha etkili bir oyun sergileyen Tarsus İdman Yurdu'nun ataklarında kaleci Enes adeta devleşerek rakibe gol şansı vermedi.  

Üç puanı tek golle alan Bayburt Özel İdarespor puanını 14'e çıkardı. Bayburt Özel İdarespor 6 Ocak 2021 Çarşamba günü deplasmanda Pendikspor'la mücadele edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.