Bayburt Özel İdarespor'un forma sponsoru 'AnZentrum'

Bayburt Özel İdarespor'un sponsoru 'AnZentrum' oldu.

Bayburt Özel İdarespor'un forma sponsoru 'AnZentrum'

Bayburt Postası - Gençosman Stadyum'unda düzenlenen törenle sponsor sözleşmesi imzalandı. AnZentrum Kurulu Başkanı Muhammed Karaoğlu, törende yaptığı konuşmaya ürettikleri enerji içeceği 'Byburt 69' markası hakkında bilgiler verdi.

Bayburt Özel İdrarespor'un sportif alanda başarılar elde ederek, en iyi takım olması gayesi ile yola çıktıklarını ifade eden Karaoğlu “Bayburtspor sevdamızı şampiyonlukla taçlandıracağımız, birlik beraberliğimizin gücünü yarınlara taşıyacağımız günlerin ilk günü bugün. Bu yolda önümüze maddi ve manevi engeller çıkacaktır. Maddi engelleri, iş insanlarımızın memleketlerine vefa göstererek, takımımıza maddi destek vererek aşmamızı sağlaması realist bir hakikattir” dedi.

‘Byburt69’ adıyla ürettikleri enerji içeceğinin Almanya’da üretime başladığını kaydeden Karaoğlu, üretimin Bayburt Akşar beldesinde devam ettiğini söyleyerek, “Bayburt menşeli bu içeceğimizin faturalarının Bayburt’tan kesilmesi, vergimizin Bayburt Vergi Dairesinden tahsil edilmesi devletimize, memleketimize bir destektir” ifadelerini kullandı.

Başkan Çalışkan: "Yolumuz 1. Lig"

Sponsor olarak anlaştıkları AnZentrum Şirketinden maddi ve manevi olarak gördükleri desteklerden dolayı teşekkür eden Bayburtspor Kulüp Başkanı Celil Çalışkan, “Biz bu seneki hedefimizi gerçekten çok yükselttik, değerli hemşerilerimizin ve yöneticilerimizin desteğiyle takımımızı 1. Lige çıkararak yola devam edeceğiz. Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Pekmezci, Yazoğlu ailesini andı, Çalışkan ailesine teşekkür etti

Ülke genelinde önemli işlere imza atmış, Bayburt’un ismini duyurmuş isimlerle Bayburtlular adına gurur duyduğunun altını çizen Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, "Çok değerli arkadaşımız Muhammed Karaoğlu’nun sponsorluğunda AnZentrum markasını, Bayburt markasını Avrupa’dan Türkiye’ye taşıyarak bizlere gurur kaynağı yaptılar” dedi.

Bayburtspor’a geçmişte önemli katkılar sunan Yazoğlu ailesini anan Pekmezci, “Kurban Yazoğlu, Şeref Yazoğlu gibi isimlerin Bayburtspor'umuza katkıları büyüktür ve onlar bu görevi Çalışkan ailesine devrettiler” diye konuştu.

Şemsettin Çalışkan’ın devre arasında takıma verdiği desteğin büyük olduğunu belirten Pekmezci, Çalışkan’ın Bayburt Özel İdarespor'u layık olduğu yere taşıdığını vurguladı.

Vali Epcim: “Türkiye'nin İlk Helal Sertifikalı Enerji İçeceği Byburt69”

Bayburtspor’u ayakta tutabilmek ve spor camiasında önemli başarılar elde etmesi için desteklerini hiçbir zaman esirgemediklerini ifade eden Bayburt Valisi Cüneyt Epcim de, "Bayburtspor için çok ciddi katkılar sağlamaya çalıştık. İlin siyasi yöneticleri, ilin sivil toplum kuruluşları ile birlikte çeşitli toplantılar ve görüşmeler yaparak bir yol haritası belirledi. Bu yol hartasında çıkan sonuçlarla Şemsettin Çalışkan ve yönetimiyle Bayburtspor'umuz çok başarılı bir hal almaya başladı” dedi.

Yeni dönemde şampiyonluğu hedeflediklerini söyleyen Epcim, “Bütün çabamız, gayemiz şampiyon olmaya yöneliktir, buna ilişkin şampiyonluk yolunda çeşitli destekler almaya, görüşmeler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AnZentrum şirketinin Türkiye için önemli bir ilke imza attığını vurgulayan Epcim, ilk helal sertifikaya sahip enerji içeceğinin ‘Byburt 69’ olduğunu belirtti. Bu süreçte Bayburtlular adına gurur duyduğunun altını çizen Epcim, “Bizleri helal ve temiz bir içecekle buluşturan AnZentrum'a teşekkür ediyorum, Bayburtlular adına gurur duyduğumu bilmenizi isterim. Tüm Türkiye’nin AnZentrumu tanımalarını, ‘Byburt 69’ adıyla üretilen enerji içeceğini içerek yerli ve milli markamıza destek vermesini talep ediyorum” ifadelerini kullandı.

Naci Ahıskalıoğlu'nun sunumunu üstlendiği programa, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Yiğit, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat, kurum müdürleri, taraftar grupları ve davetliler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.