Bayburt Grup, 5 hafta sonra galip

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta 15. Hafta geride kaldı.

Bayburt Grup, 5 hafta sonra galip
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta 15. Hafta geride kaldı. Son 5 haftada galibiyete hasret kalan Bayburt Grup, ligde son sıralarda yer alan Beylerbeyispor’u ağırladı. Bayburt Grup Özel İdare karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. 15. Hafta sonunda puanını 19 yapan temsilcimiz ligde 10. sırada yükseldi.

Gençosman Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayan maçı Semih Kurt, Görkem Kargıage, Tuncay Ercan üçlüsü yönetti. Yaklaşık 2 bin taraftarın izlediği maçta Bayburt Grup, zor da olsa rakibini yenmeyi başardı. Sezon başından bu yana geçtiğimiz yılları aratan bir görüntü çizen Bayburt Grup, Beylerbeyi karşısında da gol pozisyonuna kadar varlık gstermedi. 39. Dakikada Aykut Topal’ın sert vuruşunu kaleci çelmeye çalıştı ama top beyaz çizgiyi geçmişti. Aykut’un attığı golle Bayburt Grup ilk yarıyı 1-0 önde tamaladı.

Tartışmalı penaltı

İkinci yarının 52. dakikasında Oltan’ın vuruşu direkten dönerken, 55. dakikada hakem Beylerbeyi lehine penaltı noktasını gösterdi. Taraftarının tepkisine neden olan tartışmalı kararın ardından penaltıyı kullanan Talha Yazgan topu ağlarla buluşturdu. 1-1

Bayburt Grup’un Beylerbeyi’ne cevabı geçikmedi. Sol kanattan topla buluşan Tuncay Öndel iki rakip oyuncunun anlaşmazlığı ile kaleciyle karşı karşıya kaldı. Topu sağ tarafta boşta olan Oltan’a çıkarmak yerine zoru seçerek kaleciyi de çalımlayan Tuncay’ın vuruşu rakip oyuncuya da çarparak filelerle buluştu. 58. Dakikada atılan bu gol aynı zamanda skoru tayin eden gol oldu. Temsilcimiz puanını 19’a yükselttiği 15. hafta sonunda lige 10. sıraya yükseldi.

Ligde 15. Hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare – Beylerbeyispor: 2-1
Erzin Belediyespor - Cizre Spor: 2-1
Van BBSK - Ankara Demirspor: 0-0
Karacabey Birlikspor - 24 Erzincanspor: 2-2
Kartalspor - Kozan Belediyespor: 4-1
Kocaelispor - Sancaktepe Belediyespor: 1-1
Kütahyaspor - Gölcükspor: 0-4
Manavgatspor - Tekirdağspor: 2-1
Altay - Kızılcabölükspor: 3-0


Anahtar Kelimeler:
Bayburt GrupBeylerbeyi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
taraftar 7 yıl önce

Takım umut veriyor vermiyor takviye şart

Avatar
59 daki 69 7 yıl önce

Ne bu yönetimi anlamak mümkün ne futbolcuları anlamak mümkün nede taraftarı anlamak mümkün.Takım kötü herkes hocadan istifa veya yönetimden açıklama bekliyor kimseden tık yok.Beylerbeyi maçında takım gol atıyor hoca kulübeye giriyor oyuncuların yarısı sevinmiyor özellikle ikinci golde.Belli ki takımda bölünme var taraftar sosyal medyada hocayı istifaya davet ediyor.Maçta bişey olmamış gibi davranıyor.Bayburt ta olup biteni bize biri veya birileri anlatsın.Benim anladığım ikinci lige gerek yok burda kalalım sponsor ismi duyulsun insanlar heyecanlansin başarıya gerek yok.