Başkan Çalışkan ve Teknik Direktör Araz'dan önemli açıklamalar

Bayburt Özel İdarespor, play-off mücadelesinin yarı finalinde Bodrumspor'la önemli bir maça çıkacak.

Başkan Çalışkan ve Teknik Direktör Araz'dan önemli açıklamalar

Bayburt Postası - Bayburtlu gazeteci Selçuk Akbaş, bugün Bodrum'da maç öncesi takımın son idmanını takip etti. Kulüp Başkanı Celil Çalışkan ve Teknik Direktör Taner Araz'a mikrofon uzattı.

Kulüp Başkanı Celil Çalışkan, sezon ortasında teknik direktörle yolların ayrılmasının ardından Taner Araz'a güvenerek takımı teslim ettiklerini ve gelinen noktada bu güvenin boşa çıkarılmadığını belirtti.

"Hayalimize adım adım yaklaşıyoruz"

Bayburt'ta son aşamada çok güzel bir birliktelik sağlandığını söyleyen Başkan Çalışkan, "İnandık, bu inanç zaferi getirecek. Sezon başından beri hayalimiz 1. Lig'di, bu hayalimize adım adım yaklaşıyoruz. Bayburt'un insanı mert olur ve insanının başarmayacağı hiçbir şey yoktur" dedi.

"Bodrum'da istediğimiz sonucu alacağız"

Kastamonu haricinde çok güçlü bütçeleri olan 39 takım içerisinden 4 takıma kalma başarısını gösterdiklerini ifade eden Çalışkan, "Bodrum'da da istediğimiz sonucu alacağız. Bu takım çok iyi bir takım, bunu yapacak. Allah'a şükür taraftarımız yanımızda. Bayburt deyince bir durup düşünmesi lazım insanın. Bayburt küçük bir şehir ama Bayburt'un insanı büyük" diye konuştu. 

"Bayburt'un marka değeri daha da artacak"

Sezon başından bu yana çok yalnız bırakıldığını hatırlatan Çalışkan, geçen sene düşme hattında alarak kurtardıkları takımla bugün 1. Lig'in kapısına dayanadıklarını,  1. Lig'e çıkılması halinde ise Bayburt'un marka değerinin daha da artacağını sözlerine ekledi.

Teknik Direktör Taner Araz: "Saat Kule meydanına kupa sevinci yaşamak istiyoruz"

Teknik Direktör Taner Araz ise, ilk maçın Bodrum'da oynanacak olmasının önemli bir avantaj olduğunu bildirerek, "İnşallah istediğimiz sonucu alıp, Bayburt'a avantajlı geleceğiz. Deplasmanda iyi bir sonuç alırsak, Gençosman'da rahat olacağız. Taraftar olarak zaten hepsinden daha üstünüz. Bu avantajla sonuca ulaşacağız" dedi.

Bugüne kadar çok çalıştıklarını, çok fedakârlık yaptıklarını ifade eden Teknik Direktör Araz, "Bodrum engelini aşıp, finali alıp Bayburt Saat Kule meydanına kupa sevinci yaşamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Tek ses çıktığında başarı kaçınılmaz"

Son dönemde taraftarın maça ve takıma gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Araz, Bayburt'ta birlikteliğin sağlandığını, tek ses çıktığında da başarının kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.

"'Biz Bize Yeteriz Bayburt' kampanyası çok kıymetli ama yetmiyor"

"Biz Bize Yeteriz Bayburt" kampanyasının kendileri açısından çok kıymetli olduğunu fakat yetmediğini, bu kampanyaya mutlaka iş adamı ve STK'ların da katkı sunması gerektiğini ifade eden Araz, Bodrum' gelmeden önce 90 bin liralık borcu Başkan Celil Çalışkan'ın güçlükle karşıladığını söyleyerek, "Ben buradan rica ediyorum. Bu kampanyaya herkes Başkanımız gibi gövdesini soksun ve bizlere dua etsin" dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.