Alternatifi 40 milyon euro!

Bayburtlu milli gururumuz Hakan Çalhanoğlu için Almanya spor kamuoyunda transfer iddiaları bitmiyor.

Alternatifi 40 milyon euro!
Bayburt Postası - Bayburtlu milli gururumuz Hakan Çalhanoğlu’nun yıldızı her geçen gün parlıyor. Avrupa'nın bu sezon en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hakan Çalhanoğlu için Almanya spor kamuoyunda transfer iddiaları bitmiyor.

Geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmak istediğini açıklayan milli oyuncu için transfer iddiaları basında geniş yer alırken, oyuncuyu transfer etmek isteyen kulüplerden de açıklamalar geliyor. 

Bundesliga’da sezonun ardından play-off maçlarını geçerek küme düşmekten kurtulan Hamburg’da attığı birbirinden enfes gollerle dikkat çeken Hakan Çalhanoğlu’nun geleceği konuşuluyor. Alman basınından yansıyan bilgilere göre takımdan ayrılacağını açıklayan yıldız oyuncuyu ucuza kaptırmak istemeyen Hamburg’da takımın yönetim kurulu üyesi Thomas von Heesen, ilginç bir açıklamada bulundu.

Mali sıkıntıların yaşandığı Hamburg ile Hakan Çalhanoğlu arasında yapılan sözleşmedeki fesih bedeli 13 milyon euro ile transferin gerçekleşemeyeceğini söyleyen Heesen, "Eğer o kendini Messi ve Ronaldo ile kıyaslıyorsa, 13 milyon euroya bir yere gidemez. Bunun en az 2 katı lazım. Onun yerine bir alternatif bulmak da bize 40 milyon euroya patlayabilir" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.