Çocuklardan sanat/hayat dersi

Bayburt Ortaokulu öğrencilerinin yıl sonu resim ve bilim sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Çocuklardan sanat/hayat dersi
Bayburt Postası - Bayburt Ortaokulu öğrencilerinin yıl sonu resim ve bilim sergisi düzenlenen törenle açıldı. Okul binasında açılan sergiye çok sayıda davetli katıldı. Adeta hayat ve sanat dersi veren öğrenci çalışmalarından oluşan sergide özgün işlerden kolaja, reprodüksiyondan bilim insanlarının portrelerine dek çeşitli eserler yer aldı.

Öğrenci çalışmalarında çevre sorunlarından doğa sevgisine, Soma’da hayatını kaybeden madencilerden barış ve güzelliğe dair bir çok konunun işlendiği gözlendi.

Bayburt Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala, BEKDER Başkanı Mete Emir. Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Önder Karaoğlu, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı sergi açılışında konuşan Bayburt Ortaokulu Müdürü Mustafa Kahraman, “Çalışmalarda okul öğrencilerimizin büyük emekleri var. Onlara teşekkür ediyorum. Ayrıca sanat ve bilim sokağımızın oluşmasında çabaları ve gayretleri takdire şayan olan Görsel Sanatlar öğretmenlerimiz Esra Özkan Aydın ve Esin Gürsoy’a, Fen ve Teknoloji öğretmenimiz Vildan Boğuşlu’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan okul koridorlarında oluşturulan Sanat ve Bilim Sokağı sergisinin 2 gün boyunca açık tutulacağı kaydedildi.   



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.