Bayburt, Travel Turkey’de

Türk turizm sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri olan Travel Turkey İzmir 2013 Turizm Fuar ve Konferansı, bu yıl 7’nci kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerine ait stantların da tanıtıldığı ve İzmir Uluslar arası Fuar Alanı’nda düzenlenen organizasyona yaklaşık 20 ülke ve 60’dan fazla ilden 850’yi aşkın firma katıldı.

Bayburt, Travel Turkey’de

Bayburt Postası - Türk turizm sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri olan Travel Turkey İzmir 2013 Turizm Fuar ve Konferansı, bu yıl 7’nci kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerine ait stantların da tanıtıldığı ve İzmir Uluslar arası Fuar Alanı’nda düzenlenen organizasyona yaklaşık 20 ülke ve 60’dan fazla ilden 850’yi aşkın firma katıldı.

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak kabul edilen ve turizm profesyonellerini İzmir'de bir araya getiren organizasyon İZFAŞ, TÜRSAB ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliğiyle düzenleniyor. Fuar, 8 Aralık 2013 Pazar günü sona erecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.