Bayburt Kent Müzesi'ne KUDAKA Desteği

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın 2021 yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında Bayburt İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan “Bayburt Kent Müzesi Fizibilite Raporu” projesinin destek sözleşmesi imzalandı.

Bayburt Kent Müzesi'ne KUDAKA Desteği

Bayburt Postası - Bayburt Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine; Vali Cüneyt Epcim, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit veAjans uzmanları katıldı.

Toplam bütçesi yaklaşık 200 bin TL olan ve tamamı KUDAKA tarafından finanse edilecek proje kapsamında,şu an restorasyon çalışmaları devam eden Bayburt Kız Meslek Lisesi eski binasının Kent Müzesine dönüştürülmesine yönelik konsept ve senaryonun oluşturulması ve teşhir-tanzim uygulama projesinin hazırlanması hedeflenmektedir.


 

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Kent Müzesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramiz bayburtlugil-ist 2 yıl önce

kent müzesinin.,eski kız sanat okulu,olması tarihi bayburta katma değer katacaktır,
emeği olan herkese tşkler.