Şehit Erbay'ın ailesinden Vali Odabaş'a ziyaret

Şehit Ömür Erbay'ın ailesi Bayburt Valiliği'ni ziyaret etti.

Şehit Erbay'ın ailesinden Vali Odabaş'a ziyaret
Bayburt Postası - Şehit Ömür Erbay'ın ailesi Bayburt Valiliği'ni ziyaret etti. Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda Şehit düşen Özel Harekât Polisi Ömür Erbay’ın ailesi Bayburt Valisi Yusuf Odabaş’ı makamında ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Şehit Ömür Erbay’ın babası Turgut Erbay, kardeşi Adem Erbay ve eşi Şeyma Erbay ile bir süre sohbet eden Vali Odabaş, şehit Ömür Erbay'ın kalplerde ilelebet yaşayacağını söyledi.  

Ziyaretlerinden dolayı Erbay Ailesi'ne teşekkür eden Vali Odabaş, şunları kaydetti:

“Bu vatan uğruna şehit olan Özel Hareket Polisi Ömür Erbay, milletimizin kalbinde yaşayacaktır. Vatanı için canını seve seve feda eden şehidimizin bizlere emaneti olan siz değerli ailesinin imkanlarımız ölçüsünde her zaman yanında olacağımızı bilmenizi isterim. Bu vesileyle bir kez daha şehidimize Allah'tan rahmet, sizlere başsağlığı diliyor, ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.