Kayak camiasının sevilen ismi İsmail Şimşek hayatını kaybetti!

Bayburt, çok yönlü değerli bir evladını daha yitirdi.

Kayak camiasının sevilen ismi İsmail Şimşek hayatını kaybetti!

Bayburt Postası - Bayburt'ta en çok kayak sporuna verdiği desteklerle bilinen Kayak Antrenörü İsmail Şimşek (70) bugün hayatını kaybetti.

1991 yılında kurulan Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'nin kurucu yönetim kurulu üyesi olan ve 1990'lı yıllarda Anadolu Ajansı Bayburt Muhabirliği görevinde bulunan İsmail Şimşek, uzun yıllar sürdürdüğü marangozluk mesleğinin yanı sıra kent genelinde gerçekleşen sportif faaliyetlerin bir çoğuna katılıdı, emek verdi, destek sundu. 

Bayburtspor yönetim kurulu üyeliği de yapan Şimşek, en çok kayakçı kimliği ile hafızalarda yer aldı. 1980'li yılların son demlerinde yeniden kurulan Bayburt Kayak Kulübü'nün en kıymetli hocalarından biriydi.

Bayburt'ta kayak sporuna onlarca sporcu yetiştiren İsmail Şimşek, Kop Kayak tesisleriyle de simgeleşmiş bir isimdi. Tesislere gelen kayakseverlerin karşılaştıkları tüm zorluklarda ilk müracaat etiikleri isim olan Şimşek, merhameti ve fedakarlığıyla çok sevilen bir kişilikti.

Şeyhhayran Mahallesinde uzun süre marangozluk mesleğini sürdüren ve mahallede de çok sevilen bir isim olan Şimşek, mahallenin iki dönem muhtarlığını yapmıştı. 

Yaklaşık 7 ay önce konulan teşhisin ardından tedavi sürecine giren ve İstanbul'da bir süre tedavi gören Şimşek, bugün evinde hayatını kaybetti. 

Sevgi ve saygı ile, güzel anıları ile hatırlanacak olan İsmail Şimşek, 28 Şubat 2021 Pazar günü saat 14.00'te Şehit Osman Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı 

Bayburt Postası olarak, aile dostumuz, özlemle hatırlayacağımız İsmail Şimşek amcamıza Allah'tan rahmet dilerken, eşi, çocukları başta olmak üzere Şimşek ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. (Murat Okutmuş) (Haber Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2021)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SALİH CENGİZ 3 yıl önce

Bayburt sembol olmuş çok değerli bir insanı, ben dünya iyisi bir dostumu kaybettim. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı temenni ederim. Makamın cennet olsun güzel kardeşim, Nurlar içinde yat.

Avatar
İMDAT 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

Avatar
Aziz 3 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum

Avatar
Doğan ALTUNAY 3 yıl önce

Kıymetli büyüğümüz, antrenörümüz olan İsmail amcamıza Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Rabim mekanını cennet etsin.

Avatar
GÜRSEL KARAPINAR 3 yıl önce

Bayburt'un kıymetli simalarından İşmai Şimşek ağabeyimi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum... kendisinden biz razıyız Allah'ta razı olsun.. ŞİMŞEK ailesine sağlık ve sabırlar diliyorum....

Avatar
Hikmet AHISKALI 3 yıl önce

Merhuma yüce Mevlamdan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına sabırlar dilerim