İŞKUR'dan çat kapı ev ziyaretleri

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Muhammet Abdullah Kahveci “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” kapsamında ev ziyaretleri yaptı.

İŞKUR'dan çat kapı ev ziyaretleri
Bayburt Postası - Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Muhammet Abdullah Kahveci “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” kapsamında ev ziyaretleri yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun başlattığı “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında İl Müdürü Kahveci de çat kapı ev ziyaretlerine başladı.

Şehit yakınları, gazi, engelli, işsiz ve emekli vatandaşları evlerinde ziyaret eden Kahveci, vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini dinliyor. Ev sahipleri, devletin sıcak ve şefkatli yüzünü yanlarında görmekten ve ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Anahtar Kelimeler:
Muhammet Abdullah Kahveci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayri 7 yıl önce

Sayın editör, bir paragraflık içeriği olan bir haberi dört paragrafa yayınca daha mı anlaşılır oluyor acaba?...Lütfen okuyucularınıza biraz olsun saygı duyunuz.

Avatar
Esnaf 7 yıl önce

Müdür bey e başarılar .