Hasan Dede buz pistinde

Söz konusu izlenmesi keyifli olan buz pateni ve üstelikte soyadı gibi 78’lik sevimli bir ihtiyar olunca; doğal olarak en çok ilgiyi Hasan Dede çekiyor...

Hasan Dede buz pistinde

Buz pistine çıkan 78 yaşındaki Hasan Mutlu, izleyenlere keyifli anlar yaşattı. 

Ki, o daha önce yine kayak yaparken görüntü vermiş, medyatik olmuştu. Her kış Erciyes'te kayak yaparak gençlere taş çıkartan Hasan Dede bu kez de buz patenine merak sardı. 

Söz konusu izlenmesi keyifli olan buz pateni ve üstelikte soyadı gibi 78’lik sevimli bir ihtiyar olunca; doğal olarak en çok ilgiyi Hasan Dede çekiyor. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı Buz Pisti'ne gelenleri gülümseten Hasan Dede, bakın ne mesaj veriyor: 

"Ben 78 yaşındayım. Uludağ'da, Palandöken'de, Erciyes'te kayak yaptım ve madalyalar aldım. Burada buz pisti olduğunu öğrendim ve şimdi bunu deniyorum. Herkes spor yapsın, herkes kayak yapsın. Bize böyle güzel imkanı sağlayanlara ve gereken ilgiyi gösteren buz pateni eğitmenlerine teşekkür ediyorum. Her yaştan insanımıza buz patenini tavsiye ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.