Gazeteci Beşir Kelleci'den hayati müdahale

Serinlemek için girdiği Çoruh Nehrinde boğulmak üzere olan çocuğu, İhlas Haber Ajansı ve Bayburt Sıla Gazetesi muhabiri Beşir Kelleci kurtardı.

Gazeteci Beşir Kelleci'den hayati müdahale
Bayburt Postası - Serinlemek için girdiği Çoruh Nehrinde boğulmak üzere olan çocuğu, İhlas Haber Ajansı ve Bayburt Sıla Gazetesi muhabiri Beşir Kelleci kurtardı.

Olay bugün saat 14.45 sıralarında Bayburt merkezde yaşandı. 

Edinilen bilgiye göre, 10 yaşındaki Sefa Karadeniz isimli çocuk serinlemek için Çoruh Nehri'ne girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılan çocuk, suda sürüklenmeye başladı. İhlas Haber Ajansı ve Bayburt Sıla Gazetesi muhabiri Beşir Kelleci, Çoruh Nehri kenarındaki yürüyüş yolunda ilerlerken bir anda bir çocuğun boğulma tehlikesi geçirdiğini fark etti.

Akıntıya kapılarak bilincini de kaybeden Karadeniz'i gören Kelleci, 5 metre yükseklikten nehre atlayıp yüzerek çocuğa ulaştı. Kelleci, çocuğu nehirden çıkardıktan sonra ilk müdahalede bulunarak olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim etti.

Sefa Karadeniz 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Karadeniz’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
 
Öte yandan gazeteci Beşir Kelleci'nin çocuğu kurtarma anları bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

O görüntüleri izlemek için tıklayınız...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emre 7 yıl önce

ıyı seyredırler baska bır sey ettıklerı yok koyunluga alısmıs gıbı bı hallerı var ..acaba kendı evlatları olsa bu sekılde yıne seyırcımı kalırlar

Avatar
Hasan 7 yıl önce

Admin öncelikle şu emre rumuzlu densizin yorumunu yayınladığın için sileri esefle kınıyorum.. Adamlar orda bir can kurtarıyor tebrik edecek yerde o boş beleş beyninizle aklınızca insanlara hakaret mi ediyorsunuz.. koyun senin gibi güdülenlere denir.. O çocuğu kurtaran arkadaş dan

Avatar
Hasan 7 yıl önce

Emre denen güdük o çocuğu kurtaran arkadaş dan da özür dile..