‘Gaşmerlik’ değil iş ilanı!

Bu ilan görenleri güldürüyor. Bayburt merkezde işçi bulamayan bir kahvehanenin sahipleri işyeri camekânına ilginç bir ilan astı. Düşündürdüğü kadar da güldüren ilanda "Flaş Flaş Flaş Bayburt’ta işsizlik sıfırdır. Çünkü para ile çalışacak garson bulunmuyor’’ ifadeleriyle işçi arayan kahvehane sahipleri işçi bulamamaktan dert yanıyor.

‘Gaşmerlik’ değil iş ilanı!

Bayburt Postası - Bu ilan görenleri güldürüyor. Bayburt merkezde işçi bulamayan bir kahvehanenin sahipleri işyeri camekânına ilginç bir ilan astı. Düşündürdüğü kadar da güldüren ilanda "Flaş Flaş Flaş Bayburt’ta işsizlik sıfırdır. Çünkü para ile çalışacak garson bulunmuyor’’ ifadeleriyle işçi arayan kahvehane sahipleri işçi bulamamaktan dert yanıyor.

Bayburt merkez Şeyhhayran Mahallesi Turan Caddesi'nde bulunan Kervan Çayevi işletmecisi Adem Kılıç, yaklaşık 2 aydır işçi aradığını söyledi.

Şu ana kadar birkaç kişiyi işe aldıklarını ama 3 günden fazla çalıştıramadıklarını söyleyen Kılıç, “İşçi konusunda çok büyük sıkıntılar çekiyoruz. 2 aylık süre zarfında 2-3 kişi işe aldık ama 3 gün üst üste çalışacak adam bulamadık” dedi. İşçi bulmak için aracılarla duyuru yaptığını ama sonuç alamadığını söyleyen Kılıç, “Artık Bayburt’ta işsizlik sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Bunu belirtmek içinde işyeri camına bu ilanı asmayı uygun buldum” dedi.

Kılıç, kahvehaneyi ortağı Salih Okumuş’la birlikte işlettiklerini ve işçi bulamadığı için sırayla garsonluk yaptıklarını da söyledi. Garson bulana kadar da bu şekilde devam edeceklerini belirten Kılıç, “Kahvehaneyi ortağımla birlikte açtık, ortağımla birlikte işçilik yapıyoruz. Çalışacak eleman bulana kadar da böyle devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.