Efsane, 71 yaşında yeniden ringe çıktı

"Bakın 71 yaşındayım ama hala güçlüyüm. Neden mi? Çünkü; sigara gibi kötü alışkanlıklardan bu yaşıma kadar uzak durdum, sizde uzak durun."

Efsane, 71 yaşında yeniden ringe çıktı
Organizasyona konuk olarak katılan Türk boksunun efsane isimlerinden Avrupa Şampiyonu Milli Boksör Cemal Kamacı (71), formda olmasını sigara içmemesine ve düzenli spor yapmasına bağladı.

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, polis ve öğrencinin buluşması için Aydın Doğan Kapalı Spor Salonu’nda bir etkinlik düzenledi. 

Sağlık Meslek Lisesi Tiyatro Grubunun “Sigara Alışkanlığı” konulu oyununun ardından ringe çıkan Türk boksunun efsane isimlerden Avrupa Şampiyonu Cemal Kamacı, Türkiye şampiyonu Abdülkadir Köroğlu ile gösteri maçı yaptı. 

Müsabaka öncesi öğrenciler hitaben konuşan 71 yaşındaki Kamacı, ‘Bugünlere Yüce Allah sayesinde geldim. Bakın 71 yaşındayım ama hala güçlüyüm. Neden mi? Çünkü; sigara gibi kötü alışkanlıklardan bu yaşıma kadar uzak durdum, sizde uzak durun.’ dedi. 

Bir buçuk dakikadan 5 raund süren müsabaka da 71 yaşındaki Kamacı’nın enerjisi seyircilerden yoğun alkış aldı. Müsabaka beraberlikle sonuçlanırken Kamaca ve Özarslan’a İl Emniyet Müdürü Ahmet Can tarafından günün anısına plaket takdim edildi. 

Etkinliğin ardından açıklama yapan Emniyet Müdürü Ahmet Can, "Sadece suçluyu yakalama değil, suçu önleme anlamında da toplumun katkısını, desteğini, bilhassa öğrencilerin desteğini sağlamak ve onları bilinçlendirmek için bu buluşmaları gerçekleştiriyoruz." dedi.































Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.