27 yaşındaki genç intihar etti!

27 yaşındaki bir genç inşaat halindeki evde asılı olarak bulundu.

27 yaşındaki genç intihar etti!
Bayburt Postası - 27 yaşındaki bir genç inşaat halindeki evde asılı olarak bulundu. Olay Gençosman mahallesinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre kimsenin olmadığı bir anda kendini astığı ileri sürülen Suat Aras’ı çevredeki vatandaşlar fark etti.

Bekar olan ve intihar nedeni henüz bilinmeyen Aras’ın, ailesine ait inşaat halindeki evde asılı olduğunu gören vatandaşlar polis ekiplerine ihbarda bulundu.

112 Acil Servis ekiplerinin de geldiği olay yerinde 27 yaşındaki gencin cansız bedeni sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından Bayburt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çevresinde sevilen bir genç olan Suat Aras’ın neden intihar ettiği bilinmezken, olayla ilgili polis tarafından bir soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
GençosmanSuat ArasIntihar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.