Sema gösterileri büyülüyor

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen program öncesi, etkinliği takip etmek için gelen vatandaşlara kırmızı gül dağıtıldı.

Sema gösterileri büyülüyor
Bursa merkez Osmangazi Belediyesi ve Bursa Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen Kutlu Doğum Programı'nda, 93 mıtrıban ve 125 semazen sema gösterisi sundu. 



Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen program öncesi, etkinliği takip etmek için gelen vatandaşlara kırmızı gül dağıtıldı. 93 mıtrıban ve 125 semazen 45 dakika boyunca gerçekleştirdikleri sema gösterisi ile salonu dolduran Bursalılara unutulmaz anlar yaşattı. Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cafer Altay, düzenlenen etkinliğin önemine dikkat çekti.

Mevlevi üstadı Mustafa Özbağ ise Peygamber Efendimizin (SAV) doğumunun 1442. yılında salonların, yüreği peygamber sevgisiyle yanan insanlar tarafından dolup taştığını söyledi. Özbağ, “Hz. Muhammed Mustafa (SAV) efendimiz, sadece Müslümanların peygamberi değildi. O, alemlere rahmet olarak gönderildi. Bu gün onu anmak, onun rahmetine mazhar olabilmek için bizlerin burada buluşmasına katkısı olan herkese teşekkür ediyor, Allah onlardan razı olsun diyorum.” dedi. 




Özbay, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez ile Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’a, programın düzenlenmesinde katkılarından dolayı teşekkür etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.