Şehit Muammer Gür, Yukarı Kırzı köyündeki kabri başında anıldı

Şehit Jandarma Komando Er Muammer Gür, şehadetinin 26. senesinde kabri başında anıldı. 

Şehit Muammer Gür, Yukarı Kırzı köyündeki kabri başında anıldı

Bayburt Postası - Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği'nin düzenlediği anma programı Şehit Muammer Gür'ün Yukarı Kırzı köyünde bulunan mezarı başında yapıldı. 

Kuran-ı Kerim okunarak dualar edilen anma programında ŞAGDER Başkanı Selami Köksal'ın özgeçmişi hakkında bilgi verdi. Şehit Muammer Gür'ün 1974 doğumlu olduğunu, 1974/3 tertip olarak Diyarbakır ili Silvan ilçesinde askerliğini yaptığı sırada, 25 Mayıs 1995 günü Diyarbakır'ın Lice ilçesi Bekirtepe köyünde Bölücü Terör Örgütü ile girilen çatışmada şehit olduğunu belirten Köksal, şehit Gür'e Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diledi. 

Köksal, anma programına katılan Jandarma Alay Komutanı Ramazan Yiğit'e, Aydıntepe Kaymakamı Mustafa Babacan'a, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı'ya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Bülent Koçyiğit ve Hazar Altuntaş'a, Aydıntepe İlçe Müftüsü Hasan Faruk Satıcı'ya, Aydıntepe Emniyet Amiri Ali Aydın'a, İl Emniyet Amiri Rıfat Eryiğit'e ve köy sakinlerine teşekkür ettiğini kaydetti.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.