Bayburt'ta koronavirüs pozitif vaka sayısı ikiye katlandı!

Bayburt, vaka sayısını bir haftada ikiye katlayarak Doğu Karadeniz bölgesinin en fazla artış yaşanan ili oldu.

Bayburt'ta koronavirüs pozitif vaka sayısı ikiye katlandı!

Bayburt Postası - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık 100 bin kişide Covid-19 vaka haritasını açıkladı. Bayburt, vaka sayısını bir haftada ikiye katlayarak Doğu Karadeniz bölgesinin en fazla artış yaşanan ili oldu. Bayburt'ta 244,17 olan vaka sayısı 472,47'e yükselerek yaklaşık ikiye katlandı. Karadeniz Bölgesi'nde vaka sayısı azalan tel ise Samsun oldu.

Son haftalarda vaka oranlarında ciddi artış gösteren bölgede Trabzon'da vaka oranı 353,49'dan 359,28'e, Rize'de 404,81'den 453,31'e, Artvin'de 164,60'tan 223,60'a, Gümüşhane'de 206,07'den 239,23'e, Ordu'da 459,94'ten 501,71'e, Giresun'da ise 503,88'den 591,01'e yükseldi. Bölgede vakalarda düşünün gözlendiği tek şehir ise Samsun oldu. Samsun'da 100 binde 678,72 olan vaka oranı 645,17'ye geriledi.

Bayburt'ta işin seyri gün geçtikçe daha tehlikeli bir hal aldı!

Bayburt'ta son 10 gündür vaka sayıları günlük 65 ile 70 arasında seyrediyor. Dün Bayburt'ta 65 pozitif vaka sayısı tespit edildi. 

Bayburt Devlet Hastanesi'nde 6'sı entübeli olmak üzere 8'i yoğun bakımda olmak üzere toplamda 65 kişi yatıyor. 

Öte yandan hastanede bugün yatan hastalar arasında çocuklar da yatıyor. Geçtiğimiz yıl hastanede tedavi gören hastaların yaş oranları 65 ile 70'ten başlarken, bugün hastanede yatan hastaların yaş ortalamaları 30'dan başlıyor. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Koronavirüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 3 yıl önce

Cahil diyince adama kızıyorlar birde. Bayburt milleti cahile rahmet okutur resmen.

Avatar
Aktaş 3 yıl önce

Çok cahil bayburdlu çok

Avatar
İSMAİL 3 yıl önce

Bayburtluya cahil diyen vatandaşlara iade ediyorum kınıyorum hasta oldunmu cahilmi oluyosun o kadar prof doktor hemşire vatandaş korona oldu bunlar cahil yazan vatandaş uyanık iade ediyorum bir bayburtlu olarak

Avatar
Zarif 3 yıl önce

Cahal ne gızirsan oğlum nereden bakarsan bak cahaaall

Avatar
Bayburtlu 3 yıl önce

Herkes kendine yakılanı yapar. Çok genelleme yapmayın isterseniz. Memleketimizde geçim sıkıntısından korona 2. Planda kaldı, insanlar evine ekmek götürmek için dışarlarda, inşaatta çalışıyor. Kimseyi hor görmeyin. Allah yardımcımız olsun.

Avatar
Fatih 3 yıl önce

Cahile cahil olduğunu diyeceksin ki cahil olduğunu anlasın tıpkı hırsıza hırsız olduğunu hatırlatmak gibi

Avatar
Eda 3 yıl önce

Evet işsizlik var ama ev gezmeleri
Maske takma mesafe yok
Görevliler uyarıyo
Birde kul hakkı var
Kurallara uyalım lütfen
Allah rızası için