CHP, Bayburt adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt il teşkilatı aday tanıtım toplantısı düzenledi.

CHP, Bayburt adaylarını tanıttı
Bayburt Postası - Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt il teşkilatı aday tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda daha önce isimleri açıklanan CHP milletvekili adayları Murat Bülbül ve Önal Aşut Bayburt'la ilgili düşüncelerini paylaştı.

Bayburt Sofrası'nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına CHP Bayburt İl Başkanı Nazım Keskinoğlu, Merkez İlçe Başkanı Hasan Konca, Gençlik Kolları Başkanı Emre Aygün, Bayburt Kadın Kolları Başkanı Alev Kibar ve çok sayıda partili katıldı.

CHP'nin Bayburt'tan 1. sıra adayı olan Murat Bülbül, Bayburt'ta CHP'nin her zaman var olacağını belirttiği konuşmasında, "Bayburt’ta CHP yok diyorlar. Kim diyorsa hep yalan söylemiş. Beyinlerde bizleri küçük düşürmek için Bayburt’ta CHP varlık gösteremez derler, gelsinler burada görsünler partililerimizi ve gençlerimizi görsünler" dedi.

Bayburt göç veren bir il olduğunu ve kendisinin Almanya'ya göç eden bir ailenin çocuğu olduğunu belirterek, "İlimizde her zaman göç tartışılır, göç edenlerden biri de bizim babalarımızdı. Yurt dışına giden babalarımız köylerine döndüklerinde bağ ve bahçelerini daha iyi yeşertmek için çalıştılar. Bizlerde oralarda büyüdük ama hiçbir zaman köyümüzü, yurdumuzu, toprağımızı ve Bayburt'umuzun dağlarını hiçbir zaman unutmadık her yıl buralarda olduk" diye konuştu.

Bayburt'a olan sevgisinin hizmete dönüşmesi gerektiğini söyleyen Bülbül, "Bizlerdeki Bayburt sevgisi burada hizmet etmemizi gerektiriyor. Bu sevgi bana, Almanya bir tarafa Bayburt bir tarafa dedirtiyor. Bu dönemde sizlerle birlikte inanıyorum ki birbirimizi üzmeden ve çekişmeden Bayburt’ta var olduğumuzu göstereceğiz" dedi.

Özbek ve Polat'ı eleştirdi

 
"Bayburt'tan milletvekili seçileceksin, 5 sene maaş alacaksın, kürsüye iki kere çıkacaksın ve Bayburt'un sorunlarını anlatmayacaksın. Böyle bir milletvekili anlayışı olabilir mi?" ifadeleriyle TBMM'de Bayburt'un hakkıyla temsil edilemediğini iddia eden Bülbül, Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'ın adaylığını da eleştirdiği konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bir önceki belediye başkanı milletvekili aday adayı olmuş. Birileri üzerinden siyaset yapmak istemem ama bilginiz açısından söylüyorum. Bir dönem belediye başkanlığı yapacaksın, partin tekrar seni aday göstermeyecek, sonradan geleceksin milletvekili adayı olacaksın. Böyle bir şey yok artık. Bayburtlu artık uyandı. Bayburt’ta kimin milletvekili seçileceğini hep birlikte göstereceğiz. Ben hizmet için hazırım ve desteklerinizi bekliyorum."

CHP Bayburt 2. sıra adayı Önal Aşut ise yaptığı konuşmada,, “Bu güne kadar kazanan milletvekillerimiz Gökçedere beldesine verdikleri sözleri yerine getirmediler. CHP olarak bizler kazandığımızda ilimize ve bütün ilçe, belde ve köylerimize gereken hizmetleri yapacağız” ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
Murat BülbülÖnal Aşut
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 9 yıl önce

artik yeter akp li odugumdan unatdim resmen rte yuzunden.adam resmen ben tekim diyor .caldigi cirptigi yetmiyormus gibi .ne yapti halk icin hic bisi ..basarilar chp adayina