Necip Fazıl Kısakürek anılacak

Bayburt Üniversitesi Fikir ve Aksiyon Kulübü tarafından Üstad Necip Fazıl Kısakürek'i anma programı düzenlenecek.

Necip Fazıl Kısakürek anılacak
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Fikir ve Aksiyon Kulübü tarafından Üstad Necip Fazıl Kısakürek'i anma programı düzenlenecek.

Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan anma programına konuşmacı olarak İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi (İFAM) kurucusu Dr. İhsan Şenocak katılacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Bayburt Üniversitesi Fikir ve Aksiyon Kulübü Başkanı Serkan Akıllı, "Üstad Necip Fazıl'ın toplumun geleceğiyle alâkalı, bir dava şuuru içinde gece gündüz durmadan ortaya koyduğu gayretler, dönemi itibariyle oldukça önemlidir ve bunların minnet ve şükranla yâd edilmesi gerekir. Necip Fazıl'ın fikriyatının derinliğine inerek anlamaya çalışmalı ve bilgi pınarı niteliğindeki görüşlerinden faydalanmayı bilmeliyiz. İşte bu vesile ile Necip Fazıl'ı anlamak ve anmak için Bayburt Üniversitesi Fikir ve Aksiyon Kulübü olarak bir program düzenleyeceğiz. Programımıza konuşmacı olarak davet ettiğimiz İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi kurucusu ilahiyatçı yazar Dr. İhsan Şenocak engin bilgileriyle bizleri aydınlatacaktır. Şair Zihni Kültür Merkezi'nde organize edeceğimiz anma programına tüm halkımız davetlidir" diye konuştu.

13 Mayıs Salı günü gerçekleşecek olan Üstad Necip Fazıl'ı anma programı saat 13.30'da başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet kale 10 yıl önce

bayburtlu zihni ne zaman tanıtılacak!!