İstanbul için Bayburt vakti!

Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir coşku ve kalabalığa sahne olması beklenen geceyi Talha Bora Öge sunacak. İşte detaylar...

İstanbul için Bayburt vakti!
Bayburt Postası - Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından 66 yıldır İstanbul'da organize edilen 21 Şubat gecesi, bu akşam Bağcılar Spor Salonu'nda yeniden yaşanacak. 1947 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk hemşeri derneği apoletini taşıyan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan, "tüm hemşerilerimiz ile bu gecede bir arada olmak istiyoruz" dedi. 

Salonda tüm hazırlıkların tamamlandığı bilgisini veren Başkan Kılıçaslan, şunları kaydetti: 

"Yıl boyunca bir çok etkinliğe imza atıyoruz ama en özeli sanırım bu gece. 66 yıl önce abilerimiz tarafından başlatılan İstanbul buluşmalarını sürdürmenin keyfini yaşayacağız inşallah. Bayburt'un kurtuluşunun 97. yılı anısına bir araya geleceğimiz gecemizde, her detayı ince ince düşündük ve bu akşam gecemize katılan hemşerilerimize güzel bir akşam yaşatacağımızı düşünüyoruz. Bu vesile ile aracılığınızla, İstanbul'da yaşayan tüm hemşerilerimizi gecemize davet ediyoruz."

Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir coşku ve kalabalığa sahne olması beklenen geceyi Talha Bora Öge sunacak. Muhsin Bayburtlu, Sehlan Burak, Devran, Bünyamin Oraç ve Sevcan Orhan'ın sahne alacağı gecede ayrıca halk oyunları ekipleri sahne alacak. Dernek faaliyetlerine katkı sunan sponsorlara teşekkür plaketlerinin sunulacağı geceye, bir çok siyasi ismin katılması bekleniyor. 

Gecenin bir diğer sürprizi ise, Yayın Yönetmenimiz Kürşat Okutmuş'un editörlüğünde, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından ilk kez yayınlanan geceye özel gazete olacak. 

Dernek tarihçesinden dernek faaliyetlerine kadar geniş bir yelpazede haber içeriğinin yer aldığı özel sayıda ayrıca köşe yazıları yer alıyor. Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Tunceli Valisi Osman Kaymak, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, Kenan Yavuz ve Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan'ın geceye özel köşe yazılarının da yer aldığı özel sayı, gecede ücretsiz olarak dağıtılacak.

Bağcılar Olimpik Spor Salonu
28 Şubat 2015 Cumartesi
Saat: 18.30


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.