Eyüp Sultan’da Bayburtlular buluşması

Eyüp Belediyesi ile Eyüp Sultan Bayburtlular Derneği’nin birlikte organize ettiği gece, Bayburt’un tanıtım filminin gösterilmesiyle başladı...

Eyüp Sultan’da Bayburtlular buluşması

Bayburtlular; Eyüp Sultan Bayburtlular Derneği öncülüğünde, “Yöresel Hemşehri” gecelerinde bir araya geldi. 

Eyüp Belediyesi ile Eyüp Sultan Bayburtlular Derneği’nin birlikte organize ettiği gece, Bayburt’un tanıtım filminin gösterilmesiyle başladı. Eyüp Sultan Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Remzi Tükenmez’in ev sahipliğinde düzenlenen geceye, siyasiler, Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın, MHP Bayburt İl Başkanı Suat Doğan ve İstanbul’da yaşayan Bayburtlular katıldı. 

Eyüp Sultan Bayburtlular Derneği, Eyüp Belediyesi’ne destekleri için İsmail Kavuncu adına Remzi Aydın’a teşekkür plaketi takdim etti. 


Remzi Aydın, gecede yaptığı konuşmada, “Derneklerin bu tür etkinliklerinin gelenek, görenek ve kültürümüzü gelecek nesillere tanıtacak çok güzel organizasyonlar” olduğunu belirterek, “İnşallah biz de göreve gelirsek seçim sonrasında dernek, STK ve vakıflarımız için bu tür sosyal projelere ağırlık vereceğiz. Eyüp Sultan’ın manevi ikliminde, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Eyüp Sultanlı olma bilinciyle tüm dünya toplumlarına örnek olacak çalışmalara imza atacağız” dedi. 

Gece, Bayburt’un geleneksel kültürünü yansıtan halkoyunları ve yerel sanatçıların konserleriyle son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURT HALKI 10 yıl önce

Tüm bayburtlulara müjde,eyüp sultan r.a. gönüldaşı-dava arkadaşı-yoldaşı,sancaktar
sahabe"vehap sultan"r.a.(abdülvehhab gazi)dir"tüebesi duduzar Bayburtta"saygı ile
"EYÜP SULTAN KARDEŞ VEHAP SULTAN,
"BİRİ ŞARKA BİRİ GARPA KOMUTAN,
"İKRAMI FEYZİNİ ALIRLAR HAKDAN,
"İSTANBUL BAYBURT KARDEŞ BUNDAN.