Bayburt ürünleri YÖREX Fuarı'nda

YÖREX Fuarı’nda Bayburt’un yöresel ürünlerini Bayburt Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tanıtacak.

Bayburt ürünleri YÖREX Fuarı'nda
Bayburt Postası - Bayburt Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği EXPO Center'da düzenlenecek olan YÖREX Fuarı'na katılacak. TOBB’un destek verdiği ve Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) yetkililerinin de katılacağı YÖREX Fuarı’nda Bayburt’un yöresel ürünlerini Bayburt Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tanıtacak.

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde fuara katıldıklarını söyleyen Bayburt Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Leyla Karabulut, “Bayburt Ticaret ve Sanayi odası bünyesinde katılıyoruz. Gıda fuarı olduğu için ziron, erişte, yaprak mantı ve kete götürüyoruz” dedi.

Ayrıca fuara Bayburt’ta özel olarak üretilen pestil ve köme ile birlikte ehram ürünlerini de götüreceklerini ifade eden Karabulut, “Ziyaret edenlere Bayburt’a has tatlı çorba ikram edeceğiz. Bunun yanı sıra ehram ürünleri ve bakır işlemeleri de standımızda olacak" şeklinde bilgi verdi.

81 ilden 365 oda katılıyor

81 ilden katılımın gerçekleşeceği Antalya'da düzenlenecek olan YÖREX Fuarı 22-26 Ekim tarihlerinde EXPO Center'da yapılacak.

Antalya Ticaret Borsası (ATB)öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle bu yıl 22-26 Ekim'de EXPO Center'da düzenlenecek 5. Yöresel Ürünler Fuarı'na TOBB’un destek verdiği ve Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) yetkililerinin de katılacağı öğrenildi. 81 ilden katılımın gerçekleşeceği fuara, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklığlu ile 365 oda ve borsa başkanı da katılacak.

Fuar bu yıl, 'Sizin oraların nesi meşhur' sloganıyla düzenleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.