Yumak: “Değişim isteğine cevap verdik”

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, seçim sürecinde kamuoyundaki değişim talebini dikkate aldıklarını ve meslek gruplarındaki adaylarını buna göre belirlediklerini söyleyerek, “Değişim konusundaki hevesimiz zaten oluşturduğumuz yönetimden de anlaşılıyor” dedi.

Yumak: “Değişim isteğine cevap verdik”

Bayburt Postası - Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, seçim sürecinde kamuoyundaki değişim talebini dikkate aldıklarını ve meslek gruplarındaki adaylarını buna göre belirlediklerini söyleyerek, “Değişim konusundaki hevesimiz zaten oluşturduğumuz yönetimden de anlaşılıyor” dedi.

BTSO üyelerinin katılımıyla yeni dönem için görev dağılımı yapıldı. BTSO Başkanı İbrahim Yumak, yeni bir döneme başlandığını ve yapılması gereken çok işin olduğunu belirttiği konuşmasında, “Bu dönemde 5 kişilik yönetimde 3 kişiyi değiştirmek koşuluyla seçim sürecindeki değişim isteğine cevap vermiş olduk. Değişim konusundaki hevesimiz zaten oluşturduğumuz yönetimden de anlaşılıyor. Bundan sonra biraz daha özellikle üyelerimizin ziyaret edilerek sorunların dinlenmesi yönündeki eksikliği gidererek, seçimden aldığımız mesajı iyi değerlendireceğiz” dedi.

Yönetim kurulu genç ağırlıklı

04 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen ve İbrahim Yumak’ın üçüncü kez başkanlığa geldiği seçimlerin ardından bugün toplanan yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı. İbrahim Yumak başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda 4 isim yer aldı. Eski yönetimden Mehmet Ölmez’in başkan yardımcılığına getirildiği yeni yönetimde Osman Gülsüm, Ali Osman Doracan ve Bünyamin Beyazıt gibi genç isimler yer aldı.

Öte yandan yeni dönemde BTSO Meclis Başkanlığına Süleyman Seyhan getirilirken, meclis başkan yardımcılıklarına Hükmü Cebeoğlu, Mehmet Kavi ve katip üyeliğe ise Ahmet Bayhan seçildi.

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası binasında gerçekleştirilen seçimlere BTSO Başkanı İbrahim Yumak ve Genel Sekreter Önder Karaoğlu'nun yanı sıra yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.