İŞKUR, akademik çalışmaları destekleyecek 

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Abdullah Kahveci, Akademik Çalışma Programlarının lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri tarafından hazırlanacak olan akademik çalışmaları teşvik etmek, çalışma hayatı ve istihdam alanına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen bir program olduğunu bildirdi.

İŞKUR, akademik çalışmaları destekleyecek 

Bayburt Postası - Programın lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerini araştırma yapmaya teşvik edeceğini söyleyen Kahveci, "Öğrencileri destekleyerek işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik beşeri sermaye havuzunun genişletilmesine katkı sağlamak, başarılı ülke uygulamalarının incelenerek ulusal bazda bilimsel kaynak oluşturacak akademik yayınların sayısını artırmak ve akademik çalışmaların sonuçlarının işgücü piyasasına uyarlanarak ülke menfaatlerine yönelik politikaların oluşturulmasını sağlamak amaçlanmaktadır" dedi.

Akademik çalışması başarılı bulunan lisans öğrencilerine 2.500 TL, yüksek lisans öğrencilerine 5.000 TL, doktora öğrencilerine 7.500 TL tutarında destek sağlanacağını söyleyen Kahveci, başvuruların 15 Mart - 14 Nisan 2021 tarihleri arasında akademi.iskur.gov.tr adresinden yapılacağını belirtti. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.