Emekliye 450 lira hoşgeldin hediyesi

Denizbank, emeklilere yönelik başlattığı kampanya ile emekli maaşını bankaya transfer eden emeklilere “hoş geldin hediyesi” olarak 400 lira nakit ödül verileceğini duyurdu.

Emekliye 450 lira hoşgeldin hediyesi
Bayburt Postası - Denizbank, emeklilere yönelik başlattığı kampanya ile emekli maaşını bankaya transfer eden emeklilere “hoş geldin hediyesi” olarak 400 lira nakit ödül verileceğini duyurdu.

Ödül kazanan emekli, mobil cüzdan uygulaması FastPay’ı indirmesi durumunda ise ek olarak 50 lira daha hediye kazanacak. Denizbank bu uygulama ile emeklilerin toplamda 450 lira tutarında ödül kazanma fırsatı yakalayacaklarını duyurdu.

Denizbank Bayburt Şubesi Müdürü Ahmet Tarhan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kampanyaya katılan emeklinin ilk maaşının Denizbank hesaplarına yatmasını takip eden ay içerisinde maaş hesabına kazanmış olduğu ödülün yatırılacağını belirtti.

Kampanya avantajlarından başvurusu onaylanarak emekli maaşını Denizbank’tan almaya başlayan emeklilerin faydalanacağını söyleyen Tarhan, Bayburt ilinde Bankacılık alanında bir çok ezberin bozulacağını, kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilere her türlü imkânın sunulacağını ifade etti.

Emeklilere yönelik ilk kez böyle bir uygulamanın gerçekleştiğini ve buna imza atan bir kuruluş olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ahmet Tarhan, “Bayburt’taki tüm emeklilerimizi bu haktan yararlanmak için bankamıza davet ediyorum. Emeklilerimiz başımızın tacıdır. Onlara öncelikli hizmet vermek ve ihtiyaçlarını en uygun şartlarda yerine getirmek ilkemiz ve prensibimizdir. Emeklilerimiz Şubemizden tüm ATM cihazlarından beklemeden maaşlarını alabilirler. Özel faiz oranları ve Emekli Bonus kartı ile ödeyecekleri faturalarda indirim fırsatlarından ve avantajlardan yararlanacaklardır. Kampanyalarımız hakkında daha fazla bilgi vermek üzere tüm emeklilerimizi bankamıza davet ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
DenizbankAhmet TarhanEmekli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 10 yıl önce

şüpheli durum,nedenmi,!,devlet bankası ülkemizde 3 tane var,!,herkes biliyo,iyi günler