Büyük özelleştirme! 1’i Bayburt’ta

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Bayburt’ta Türk Şeker’e ait taşınmazı özelleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde 8 ildeki taşınmazlarını özelleştirme kararı alan Türk Şeker’in Samsun, Sinop, Kahramanmaraş, Bayburt, Erzurum, Eskişehir, Konya ve Erzurum’daki toplam 29 farklı taşınmaz için ihale süreci başladı. Özelleştirme ihalelerine katılmak için tekliflerin 20 Mayıs’a kadar süreceği açıklandı.

Büyük özelleştirme! 1’i Bayburt’ta

Bayburt Postası - Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Bayburt’ta Türk Şeker’e ait taşınmazı özelleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde 8 ildeki taşınmazlarını özelleştirme kararı alan Türk Şeker’in Samsun, Sinop, Kahramanmaraş, Bayburt, Erzurum, Eskişehir, Konya ve Erzurum’daki toplam 29 farklı taşınmaz için ihale süreci başladı. Özelleştirme ihalelerine katılmak için tekliflerin 20 Mayıs’a kadar süreceği açıklandı.

ÖİB tarafından açıklanan ve Resmi Gazete’de de yayınlanan karara göre, çok sayıda arazi ve kantar binası yer aldığı taşınmazlar için yapılacak ihalelerin kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirileceği belirtilirken, ihale Komisyonu’nca gerekli görülmesi halinde ise ihaleler teklif sahipleri tarafından açık artırma usulü ile sonuçlandırılabilecek.

İhalenin geçici teminatı her grup için ayrı ayrı belirlenirken, geçici teminatı olmayan tekliflerin değerlendirmeye alınmayacağı ihale listesinde yer alan Bayburt’taki taşınmaz için teklifler en geç 20 Mayıs günü saat 10.00’a kadar alınacak. Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü Haberleşme ve Arşiv Müdürlüğü’nün Ankara’daki adresine ulaştırılması gereken teklifler taahhütlü olarak da gönderilebilecek. Posta ile gönderilecek tekliflerin ise ihale şartları belgesinde belirtilen ihale saatine kadar Haberleşme ve Arşiv Müdürlüğü’ne ulaşması şart olacak. Açıklamada ayrıca ihaleye katılmak için öncelikle ihale şartları belgesinin satın alınması gerektiğine dikkat çekildi.

Anahtar Kelimeler:
ÖİBTürk Şeker
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.