Bayburt Halk Eğitimi Merkezi yeni atölyesine kavuştu

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 'TRA1 NEETs YOUth' projesi hayata geçti.

Bayburt Halk Eğitimi Merkezi yeni atölyesine kavuştu

Bayburt Postası - Proje çerçevesinde Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde kurulan kadın giysileri dikim atölyesi, gençlere üretim ve istihdam olanağı sunmaya başladı. 

İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Halk Eğitimi Merkezini ziyaret ederek yeni kurulan atölyede incelemelerde bulundu. Halk Eğitim Merkezinin üretime katkı sağlayacağını söyleyen Güney, "Halk Eğitimi Merkezimize kazandırılan atölyenin tekstildeki üretim ihtiyacına katkı sunacağını umut ediyor, gençlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Bununla birlikte KUDAKA, 'TRA1 NEETs YOUth' isimli AB projesiyle Bayburt, Erzincan ve Erzurum illerinde işsizlik ve meslek edinme konusunda yaşanılan sorunların çözüme kavuşmasını amaçlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.