Bayburt Belediyesi Et İşletme Tesisi İçin İmzalar Atıldı

Bayburt Belediyesi istihdama yönelik projelerinden Et İşletme Tesisi yatırımını hayata geçiriyor.

Bayburt Belediyesi Et İşletme Tesisi İçin İmzalar Atıldı

Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi Yöresel Ürünler ve Turşu Üretim Fabrikası’nın ardından istihdam odaklı bir diğer proje olan Et İşleme Tesisi Projesi için Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) ile sözleşme imzaladı.

Bayburt’un et sektöründeki ürün çeşitliliğinin artırılması, sektörde verimliliğin ve kalitenin yükseltilmesinin amaçlandığı proje kapsamında 400 metrekare kapalı alanda günlük 3 ton sucuk ve kavurma üretimi yapılacak.

Bayburt Belediyesi Tarım Yerleşkesi’nde yapılacak olan ve ilk başta 3 milyon 146 bin 487 TL maliyetli olarak planlanan projenin günümüz şartlarına göre güncellenmiş haliyle yaklaşık 7 Milyon TL’ye mal olması bekleniyor.  Yedi ayda tamamlanması öngörülen projenin 3 milyon 146 bin 487 TL’lik kısmının finansmanı DOKAP ve Bayburt Belediyesi tarafından yarı yarıya paylaşılacak. Geriye kalan yaklaşık 4 Milyon TL’lik kısım ise belediye bütçesinden karşılanacak.

Öte yandan proje için imzalar Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, KUDAKA Bayburt Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Muhammed Murat Buğan, DOKAP Koordinatörü İlknur Aydurmuş, Bayburt Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Ramazan Aydoğdu ve belediye teknik personelinin katıldığı törenle atıldı.

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Pekmezci “Söz verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Projeyle hem şehrimizdeki et ürünü çeşitliliği artacak, hem de vatandaşımıza istihdam sağlamış olacağız. Her zaman söylediğimiz gibi Bayburt için büyük hayallerimiz var ve bu hayallerimizi gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bayburt’umuza tekrar hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2 yıl önce

Sayın başkan belediye çalışanlarının çoğu saat 9.30 ve sobrasında işe gidiyor bunların bazılarına vatandaş olarak sokakta rastlıyoruz belediyede disiplin berkemal seninde haberin vardır ama iş işten geçmiş daha dikiş tutmaz

Misafir Avatar
asım 2 yıl önce @Kemal

Resimdeki çalışanlardan başla işe geç gidenler gerisini başkan araştırsın yüzde 85 inden fazlası saat 9.30 dan sonra geliyor

Beğenmedim! (0)
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

HAYIR'LI OLSUN...