Bayburt İli Arı Yetiştiricileri Birliği'nde Uğur Vardar dönemi

Bayburt Arı Yetiştiricileri Birliği'nin olağan genel kurul kongresi bugün gerçekleşti.

Bayburt İli Arı Yetiştiricileri Birliği'nde Uğur Vardar dönemi

Bayburt Postası - Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde gerçekleşen kongrede 4 aday yarıştı. Halim Uçar, Hikmet Yazıcı, Öner Dağ ve Halil Memiş'in divan kurulunda yer aldığı kongrede Uğur Vardar 137 oy alarak başkanlığa seçildi. Diğer adaylardan Yaşar Siypak 91, Hayrettin Ertuğrul 35, Murat İpek ise 13 oy aldı. 

Uğur Vardar'ın yönetiminde Abdurrehim Memiş, Hüsamettin Kuyruk, Tuncay Bayram, Uğur Kaçmaz, Mehmet Aydın ve Veysel Görücü yer aldı.

İsmet Yıldız, Fikret Köroğlu ve Hacı Ahmet Kaymakoğlu'nun denetleme kurulunda görev aldığı kongrede, merkez birliği delegeliklerine ise, Uğur Vardar'ın yanı sıra Hüseyin Küçük, İlhan Kelleci, İsmail Demirhan, Abdulkadir Ağbal, Erhan Akdeniz ve Muhammet Güner seçildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 3 yıl önce

Toplam 286 kisi oy kullanmis. Bayburt ta acaba aricilik yapan 286 kisi varmi? Bu 4 aday ne is yapacaklarini aciklamismi?.

Avatar
Galerli 3 yıl önce

Hayırlı olsun Başkanım muvaffakiyetler dilerim.