Alperenler de o yayınları kınadı

Fransız Dergisi Charlie Hebdo'da yer alan karikatürleri yayınlayan Cumhuriyet Gazetesi'ne tepki büyüyor.

Alperenler de o yayınları kınadı
Bayburt Postası - Fransız Dergisi Charlie Hebdo'da yer alan karikatürleri yayınlayan Cumhuriyet Gazetesi'ne tepki büyüyor. Konu ile ilgili bir yazılı açıklama yayınlayan Bayburt Alperen Ocakları İl Başkanı Sinan Gül, "Allahü teâlânın 'sen olmasaydın dünyayı yaratmazdım' dediği Hazreti Muhammed'in karikatürlerinin Cumhuriyet Gazetesi'nin yayınlaması bizim için üzücü ve hatta lanet okunacak bir davaranıştır" dedi.

Açıklamasında Fransa'daki yürüyüşe katılan Başbakan Davutoğlu'na da eleştirilerde bulunan Gül, "Dünyanın en büyük teroristlerinin başında gelen çocuk katili İsrail Başbakanı'nın önderliğini yaptığı o sahte yürüyüşte benim Müslüman ülkemin Başbakanı'nın ön saflarda olması İslam dini için çok üzücü bir davranış olarak akıllara kazınmıştır. Biz burada inandığımız dava ve dava adamı olan ebedi şehit liderim Muhsin Yazıcıoğlu'nun dediği "İnanmadığım yolda milyonlarla yürüyeceğime inandığım yolda tek başıma yürürüm'' sözü ile tavrımızı net bir şekilde belli ediyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.