Otoparklar dönüşümlü yapılacak

Gümüşhane Belediyesi şehir merkezindeki trafik sorununu en aza indirme çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Caddesi’nde tek taraflı olarak bir ay dönüşümlü otopark uygulaması yapılmasına karar verildi.

Otoparklar dönüşümlü yapılacak
Bayburt Postası - Gümüşhane Belediyesi şehir merkezindeki trafik sorununu en aza indirme çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Caddesi’nde tek taraflı olarak bir ay dönüşümlü otopark uygulaması yapılmasına karar verildi. 

Zabıta Müdürü Halit Şişman, birer ay süreyle cadde üzerindeki parkların dönüşümlü olarak caddenin her iki tarafında yapılacağını ifade ederek, “Şehrimizde cadde üzerinde yapılan otoparkın bundan sonraki süreçte dönüşümlü olarak yapılmasına karar verdik. Belediye Encümeninin aldığı karar doğrultusunda otoparkın, Atatürk Caddesi’nin Ziraat Bankası önünden başlayarak Ocak, Mart, Mayıs, Temmuz, Eylül ve Kasım aylarında Trabzon istikametine göre sağ tarafa, Şubat, Nisan, Haziran, Ağustos, Ekim ve Aralık aylarında ise sol tarafa park yapılmasını kararlaştırdık” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.