Vali Ünlüer’den Başkan Memiş’e ziyaret

Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Vali Ünlüer’den Başkan Memiş’e ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkanı Mete Memiş’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Beraberinde Bayburt İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya ile birlikte ziyarette bulunan Vali Ünlüer, Belediye Başkanı Memiş’e başarılar diledi.

“Teveccühü Bayburt’a hizmet olarak döndüreceğiz” 

Belediye Başkanı Mete Memiş ise ziyaretlerinden dolayı Vali Ünlüer ve İl Emniyet Müdürü Kaya’ya teşekkür ederek, “Sayın Valimiz sağolsunlar incelik gösterdiler ve ilimize ve ülkemize hayırlı olmamız hususunda temennide bulundular. Sayın Valimizin desteği ile tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği halinde güzel hizmetler yapacağız. Göreve seçildiğimiz andan itibaren halkımızın yoğun teveccühü ile karşı karşıyayız. İnşallah bu teveccühü Bayburt’umuza hizmet olarak döndüreceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.