Vali Odabaş, Çayıryolu ve Çorak'ta

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Odabaş, Çayıryolu ve Çorak'ta
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Yusuf Odabaş köy ziyaretlerini sürdürüyor. Çayıryolu ve Çorak köylerine ziyarette bulunan Vali Odabaş'a; Vali Yardımcısı Ali Gökay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferhat Özbaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyaeddin Babacan, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut eşlik etti.

Çayıoryolu'da köy okulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Vali Odabaş, köy konağında ise vatandaşlarla buluştu. Köyün sorunları arasında yer alan içme suyu problemi için Kitre ve Çayıryolu köyleri arasında bulunan kaynağın değerlendirileceğini belirten Odabaş, gerekli incelemeler yapıldıktan sonra suyun yeterli olması halinde köyün içme suyu sorununun bu su kaynağı ile giderileceğini söyledi.

Çayıryolu'dan Çorak köyüne geçen Vali Odabaş, muhtar ve köy sakinlerinden sorunları ve talepleri dinledi. Vali Odabaş, yapılan yatırımlardan en iyi hizmetin alınabilmesi için köy halkının bu yatırımları koruması ve daha dikkatli kullanması gerektiğini kaydettti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.