KUDAKA projeleri değerlendirildi

Bayburt Valiliği tarafından 2014 Yılı KUDAKA projeleri ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi.

KUDAKA projeleri değerlendirildi
Bayburt Postası - Bayburt Valiliği tarafından 2014 Yılı KUDAKA projeleri ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi. Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer'in talimatları doğrultusunda İl Özel İdare toplantı salonunda, 2014 yılı KUDAKA projeleri hakkında bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Ünlüer, "Bu toplantıda, 2014 yılında KUDAKA projelerinde il olarak ne durumdayız. 2013 yılında yaptıklarımızın daha fazlasını 2014 yılında yapabilir miyiz, eksiklerimiz nelerdir, diğer arkadaşlarla nasıl bir koordinasyon sağlayabiliriz, nasıl yardımcı olabiliriz diye bir araya gelmiş bulunmaktayız. İlgilileri mümkün mertebe hepsini çağırdık. Bu toplantı bilgi ve fikir paylaşımı olarak da düşünülebilir. Katılımcılar kendi kurumları ve diğer kurumlarla ilgili olarak fikirlerini dile getirebilir. Amacımız burada 2014 yılında Bayburt'a daha fazla imkan sağlamaktır. Toplantılarda Bayburt'un projelerini daha fazla görülmesinin sağlanması için herkesin desteğini bekliyoruz" dedi.

KUDAKA'nın 2014 yılında teklif çağrısına çıktığı projeler hakkında bilgi veren Kudaka Bayburt Yatırım Destek Ofisi sorumlusu Hasan İskender ise, KUDAKA'nın 2014 yılı için İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı ve Yerel Kapasitenin Artırılması Mali Destek programlarının 19 Aralık 2013 tarihinde ilan edildiğini, proje sahipleri için son başvuru tarihinin 7 Şubat 2014 olduğunu söyledi.

İskender, konu ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenlendiğini belirterek, "KUDAKA'nın başarılı olacak kar amacı güden proje başına sağlayabileceği mali destek oranı en fazla yüzde 50 ve miktarı ise 15 bin lira  ve 400 bin lira arasında değişmektedir. Kar amacı gütmeyen proje başına sağlayabileceği mali destek oranı en fazla yüzde 90 ve hibe miktarı ise 15 bin lira ve 250 bin lira arasında değişmektedir" diye konuştu.

Proje sahiplerinin projeleri hakkında bilgi verdiği toplantıda, hazırlanan projelerin KUDAKA'ya sunulmadan önce valilik proje birimde gözden geçirilerek eksikliklerin tamamlanmasına karar verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Keriman Tevhit Ertuğrul 10 yıl önce

Sivil Toplum Kuruluşlarında hiç KADIN YOK mu? Resimler de KADIN yok...Kadınlarımız hasta mı? sayılarımı azaldı? Eskişehir de STK kadınları HEMŞERİLERİM, örnek almalı.
KADININ OLMADIĞI YER,ELİNİN DEĞMEDİĞİ YER...GERİ KALMAYA MAHKÜMDUR.
Emek.Öğret(66)