Kobal: “Taraftarın hakkını ödeyemeyiz”

Şampiyonluk kutlamalarının ilk konuşmasını Genel Kaptan Hakan Kobal yaptı...

Kobal: “Taraftarın hakkını ödeyemeyiz”
Bayburt Postası - Şampiyon takımımız, yorucu ama sonu zaferle biten Malatya dönüşünde, Bayburt’ta büyük bir coşku ile karşılandı. 

Erzurum sınırları içerisinde çiçeklerle karşılanan takımımız daha sonra, kendilerini bekleyen binlerce taraftarın arasına karışarak konvoyla Bayburt’a giriş yaptı. 

Akşam saatlerine kadar süren ve coşkunun zirve yaptığı şampiyonluk kutlamalarında, teknik ekip, futbolcular ve yöneticiler tek tek platforma çağrıldı ve şampiyonluk kupası ile birlikte zafer pozu verildi. 




Murat Yıldız’ın söylediği türkülerle renk kattığı kutlamaların ilk konuşmasını ise Genel Kaptan Hakan Kobal yaptı. 

Kobal, “şampiyon takımın şampiyon taraftarları” diyerek seslendiği sarı siyahlı taraftarlara, “hakkınızı hiçbir şekilde ödeyemeyiz” dedi. 

Kobal, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Yiğit, delikanlı, cefakar, vefakar taraftarlar, hakkınızı hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Bu şampiyonluğun temellerini sizler attınız. Daha sonra Bayburt Grup Başkanı Abdurrahman Şentürk ve yöneticilerimizin desteği ile hep birlikte bugünlere geldik. 12 yıllık hasrete son verdik.

Malatya’da takımımızı yalnız bırakmadınız. Futbolcularımız Fatih oldu, sizlerde yaverleri oldunuz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. 

Malatya’da bizleri ağırlayan Bayburt’un evladı Vali Vasip Şahin ve Battalgazi Kaymakamamız Asalet Karabulut’a çok teşekkür ediyorum. Bizi evimizde hissettirdiler. 

Sonra da bizleri, takımımızı; şampiyon olarak Bayburt’a uğurladılar. Doya doya yaşayın şampiyonluğu.” 

GÜN BOYU SÜREN ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA AİT TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serpil 10 yıl önce

Hiç kimse medyaya basına gazetecilere teşekkür etmemiş. bende size teşekkür edeyim dedim.

Avatar
Asım KOCA 10 yıl önce

Yazık bu güzelliği bile siyasileştirdiler çok yazık bir partinin il başkanı bu açıklamayı yapıyor ve her yerde boy gösteriyor. bu şu manaya gelmekte burada bile elimizde . Ama haklılar herşeye rağmen AKP diyen bir millet oldukça onlarda fiili veya sözlü olarak biz varsak siz varsınız deme cesareti gösterirler. Orta Çağ avrupası egemenliği gibi . Yazık bu millete soyuldukça olsun diyebiliyorlar. Bizim paramızı almadı ki deme cesareti gösterebiliyorlar. ve bu gün alenen sporu da himayeleri altına almış bulunmaktalar. geçmiş olsun

Avatar
abdullah biricik 10 yıl önce

bayburt spora 3.cu lige başarılar dileyerek,şu hususu hatırlatmak asil bir görev oldu"
şöyleki,bayburt için her formatta neler yapılabilir noktasında,proje üretilmeli,örnek,d.yolu
"havayolu,üretim vb gibi,bayburtta 150 ye yakın oyun salonları var,?,yazık değilmi.!!!,
bu gençlere sahip çıkma zamanı gelmedimi.??esen kalınız.