Kent Başkan Dergisine göre Karadeniz'in en başarılısı Hükmü Pekmezci

Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği Başkanı ve Kent Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundu.

Kent Başkan Dergisine göre Karadeniz'in en başarılısı Hükmü Pekmezci

Bayburt Postası - Geçgel ziyaret sırasında 2023 Yılı Kent&Başkan Ödülleri kapsamında Karadeniz Bölgesi’nde ki İl Belediyeleri bazında 5 yıllık görev süresinde halk oylamasıyla çalışmaları en çok beğenilen Belediye Başkanı seçilen Başkan Pekmezci’ye ödülünü takdim etti.

Ödül takdimi sonrası Geçgel’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Hükmü Pekmezci, “Şehrimize modern kent kimliğinin yanı sıra vizyon kazandıracak projelerimizi bir bir hayata geçirirken çalışmalarımızın böylesi prestijli ödüllere layık görülmesi ve vatandaşlarımız tarafından teveccühle karşılanması bizleri Bayburt’a hizmet etme adına daha çok çalışmaya yönelterek azmimizi artırıyor.  5 yıllık bir hizmet maratonunda örnek şehir Bayburt vizyonuyla hemşehrilerimize verdiğimiz her sözü yerine getirirken bizlere bu mutluluğu yaşatan tüm vatandaşlarımıza teşekkürü borç biliyoruz. Programımızın aşırı derecede yoğun olması sebebiyle Kayseri’de düzenlenen ödül törenine katılamamıştık.  Okan Bey ve ekibi incelik göstererek ödülümüzü belediyemizde takdim ettiler.  Bu vesile ile Okan Bey’e ve Kent Başkan Dergisi ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği Başkanı ve Kent Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel ise Başkan Pekmezci’ye kendilerine gösterdiği misafirperverlik ve ilgiden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Anahtar Kelimeler:
Hükmü Pekmezci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Çelik 5 ay önce

En ufak bi yağmurda Artivin'den Sinap'a kadar olan sahil kesimi neden su bastığı anlaşılıyor.

Avatar
Bayburt 5 ay önce

Hayırlı olsun da...Ben basit sıkıntıları söyleyeyim..Bu memleketde yaklaşık 12000 üniversite öğrencisi var.Belediye 4 dolmuşla faaliyet gösteriyo ve 8:00-17:00 arası çalışıyor.Bayburt ölçeğinde komşu ilimiz Gümüşhaneye bakabilirsiniz.Belediye dolmuşları büyük otobüsleri 23:00 kadar çalışıyor hem varandaşına hizmet ediyor hemde şehir canlı kalıyor.Dolmuş duraklarımız içler acısı.sadece en altdaki sorunu yazdım .Not:Oyumu da Hükmü beye vermiştim.